ŞİFALI BİTKİLER - LİMON

ŞİFALI BİTKİLER -  LİMON

ŞİFALI BİTKİLER - LİMON

Limonağacının açık sarı renkli, yapı olarak yumurtaya benzeyen, güzel kokulu, ekşi bir suyu olan meyvesidir. Kabuklarından limon esansı çıkarılır.

Faydaları

İdrar attırır. Böbrekte ve mesanede oluşan kum ve taşların düşürülmesine yardımcı olur. Ateşi ve tansiyonu düşürür. Vücuttaki kanı temizler. Susuzluğu geçirir. Baş ağrılarım ve vücut ağrılarım keser. Nasırları söker. Mide ağrılarım geçirir. Kalbi güçlendirir. Damar sertliği ve romatizmada yararlıdır. Gribin çabuk atlatılmasın) sağlar. Mide, bağırsak ve idrar yollarındaki mikropları öldürür. Gıda zehirlenmesin! önler. Karaciğer hastalıklarında faydalıdır. Dişleri beyazlatır ve diş etlerin! kuvvetlendirir. Nezlede şikayetleri geçirir. Boğaz ve bademcik iltihaplarının giderir. İshali keser. Kansızlığı önler. Aybaşı kanamalarını azaltır. Yüzdeki sivilceleri geçirir. Yüz çillerinde faydalıdır. Cildin güzelleşmesini sağlar,

(güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi)


Alıntıdır… …Alıntıdır…


REKLAMDIR… …REKLAMDIR…

İZMİR'DEKİ

NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA

SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:

SAYGIN NLP DANIŞMANLIK

Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir
Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com –www.cemalkondu.com

(şifalı bitkiler, alternatif tıp, lokman hekim, şeker hastalığı, bitkisel , egzama, doğal ürünler, basur, şifalı bitki, sedef, bitkisel tedavi, zayıflama, kanser, aktar, bitki, bitkiler, herbalist, kişisel gelişim, bireysel gelişim )
why do men cheat husband cheated My husband cheated on me
how to cheat on husband looking to cheat signs of infidelity
wife cheat online read
reasons why women cheat read why most women cheat

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık