ŞİFALI BİTKİLER - EBEGÜMECİ (hubbaz)

ŞİFALI BİTKİLER -   EBEGÜMECİ (hubbaz)

ŞİFALI BİTKİLER - EBEGÜMECİ (hubbaz)

Ebegümecigiller familyasından; çiçekleri ilaç, yaprakları sebze olarak kullanılan bir ottur. Genellikle tarla kenarlarında kendi kendine yetişir. Kısa boyludur. Yaprakları sarmaldır. Sıcak yaz aylarında çiçek açar. Yaprak ve çiçeklerinde fazla miktarda kabızlık giderici madde vardır. Yaprak ve çiçekleri kurutulmadan kullanılır.

Faydası

Ateşi düşürüp, vücuda rahatlık verir. Kabızlığı giderir, mide ve bağırsakların muntazam çalışmasın! sağlar. Mide bulantısı ve kusmaları önler. Mide ağrısını keser. Göğsü yumuşatır, öksürüğü keser. Boğaz ve bademcik iltihaplarım giderir. Bronşit, nefes darlığı, nezle tedavisinde kullanılır. Lapası çıbanların olgunlaşmasını sağlar. Burun kanamalarına iyi gelir. Dişeti hastalıklarım tedavi eder. Burun tıkanıklığım giderir. Tahriş olan cildi dış etkenlere karşı korur. Cildi nemlendirir ve yumuşatır, kan dolaşımının hızlandırılmasına yardımcı olur ve bağ dokusunun elastikliğini arttırır. Ayrıca göz altındaki kırışıklara ve şişliklere de iyi gelmektedir.


(güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi)


Alıntıdır… …Alıntıdır…



REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(şifalı bitkiler, alternatif tıp, lokman hekim, şeker hastalığı, bitkisel , egzama, doğal ürünler, basur, şifalı bitki, sedef, bitkisel tedavi, zayıflama, kanser, aktar, bitki, bitkiler, herbalist, kişisel gelişim, bireysel gelişim )
redirect click here buy viagra online canadian health
how to cheat on husband find an affair signs of infidelity
redirect why some women cheat why women cheat on their husbands
redirect after effects of the abortion pill what is the procedure for an abortion
why do women cheat on their husbands do all women cheat open

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık