ŞİFALI BİTKİLER - KAVUN

 ŞİFALI BİTKİLER - KAVUN

ŞİFALI BİTKİLER - KAVUN

Kabakgiller familyasından; sürüngen gövdeli, iri meyveli, kısa ömürlü bir bitkidir. Yaprakları oldukça iridir ve kalp biçimindedir. Çiçekleri,, yapraklarının arkasından çıkar. Meyvesi sulu ve güzel kokuludur.

Faydalı

Kabızlığı geçirir. Basur memelerinde oluşan şikayetleri azaltır. İdrar attırır. Sinirleri yatıştırıcı özelliği vardır. Rahat uyku uyunmasını sağlar. Böbrekleri ve kanı temizler. Cilde | temizlik verir. Böbreklerdeki oluşan kum ve taşların dökülmesine yardımcı olur. Nikris ve romatizma şikayetlerini azaltır. Akciğer veremi ve kansızlıkta da yararlıdır. Vücuda ferahlık ve serinlik verir. Şeker hastaları, yüksek tansiyonlu-lar, mide ve bağırsaklarında ülser veya iltihap olanlar fazla tüketmemelidir. (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi)


Alıntıdır… …Alıntıdır…


REKLAMDIR… …REKLAMDIR…

İZMİR'DEKİ

NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA

SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:

SAYGIN NLP DANIŞMANLIK

Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir
Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com –www.cemalkondu.com

(şifalı bitkiler, alternatif tıp, lokman hekim, şeker hastalığı, bitkisel , egzama, doğal ürünler, basur, şifalı bitki, sedef, bitkisel tedavi, zayıflama, kanser, aktar, bitki, bitkiler, herbalist, kişisel gelişim, bireysel gelişim )
married men cheat with men read my wife cheated on me now what
how to cheat on husband find an affair signs of infidelity

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık