Reiki(Grup Tedavi)

Reiki(Grup Tedavi)

GRUP TEDAVISI Bir kişiye Reiki verirken mutlulugu ve neşeyi payla§manın çok zevkli bir yolu, kişiye diğer Reiki tedavicileriyle birlikte Reiki vermektir. Bu metot yalnızca tedavinin etkinliğini artırmaz, daha zevkli ve daha kısa süreli olur. Grupla Reiki tedavisine katılan kişiler genellikle çok mutlu olurlar. Büyük üstat Dr. Hayaskhi Tokyo'daki Reiki kliniğinde hastalarına bir defada birden fazla kişi tarafından Reiki verilmesine izin verirdi.

Biz mümkün olan her zaman öğrencilerimize grup tedavi imkanı sağlamaya çalı§ırız. Tedaviye başlamadan önce kimin başlayacağına ve hangi sıranın takip edileceğine karar vermek önemlidir fakat bu hastanın önünde tartışılacak bir konu değildir. Baş pozisyonlarını uygulayan lider olarak hareket edebilir.


 Bir kişi baş pozisyonlarını uygularken, diğerleri vücudun üst kısmından başlarlar. Herkesin sezgisine göre duruş süresini tayin etmesi esas olmakla beraber, kişi sayısı fazla ise diğer kişilerin baş pozisyonunu uygulayan kişinin hızına uyum sağlayarak el pozisyonlarını değiştirmeye özen göstermeleri tavsiye edilir. Örnek olarak, gövde üzerinde iki kişi çalışıyorsa 6 baş pozisyonuna karşı 6 gövde pozisyonu uygulanacaksa, gövde üzerinde çalışanların, baş pozisyonunu uygulayan iki pozisyon değiştirdiğinde bir pozisyon değiştirmeleri uygun olur.


Birlikte tedavi verdiğimiz zaman, yarım saatten biraz fazla bir zama. na ihtiyacımız olur. Birçok kişi ile grup tedavisi vermenin özelikle zor ve inatçı durumlarda yararlı olduğu kanıtlanmıştır, bu nedenle diğer Reiki tedavicileri ile temas ta olmak önemlidir. Grup tedavisinden sonra, bir bardak çay içip sohbet etmek çok yararlıdır. Böylece birbirinize deneyimlerinizi anlatmak ve görüş alışverişinde bulunmak imkanını elde edebilirsiniz. Bu yolla biz birbirimizi destekleyebilir ve yardım edebilir, bilgimizi derin anlamları ile güçlendirebiliriz.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Reiki Eğitimi eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir  Reiki Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada  0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

 
Denizli   Reiki Eğitimi için  0(850 ) 303- 49- 00 -  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya Reiki Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Muğla Reiki Eğitimi için  0(252) 213 00 98 - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Ankara Reiki Eğitimi için 0(850 ) 303- 49- 00  - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Ankara Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Reiki Eğitimi 
 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık