Reiki Nedir? Nasıl Yapılır?

Reiki Nedir? Nasıl Yapılır?

Reiki zihinsel, duygusal, bedensel ve hatta ruhsal her tür sorunda kullanılabilen evrensel bir enerjidir. Sorunlarımızın çoğu zihinsel ve duygusal olarak başlar, sonradan bedene sirayet eder. Kullandığımız reiki enerjisi bizim bedenimizin kendini iyileştirme kapasitesini artıran ve onu uyaran, hatırlamasını sağlayan bir enerjidir. Bedenimizdeki sistemlerin hepsi birbiri ile bağlantı halindedir. Bir tanesi bozulduğunda, zaman içinde diğer sistemleri de etkilemeye başlar. Bir bölgedeki hastalık, ilişkili başka bir bölgede hastalığa ya da olumsuzluğa neden olabilir.


Enerji düzeyinde başlayan bozuk bir titreşim, zihinsel ve fiziksel düzeyde hasara yol açacaktır. Reiki, vücuttaki sağlığın, uyumun ve dengenin düzenlenmesi için bir etken işlevi yapar. Bizler zihnimizi mikroskop altına koyamadığımız için, hücrelerimizi mikroskoba koyup inceleriz. Sadece beden üzerine odaklanıp zihin-beden bütünlüğünü gözden kaçırırız. Oysa zihin ve beden arasındaki ilişki öylesine bütünleşmiştir ki, psikolojik ya da duygusal nedenleri bulunamayacak hiçbir hastalık yok gibidir. İşte bu bağlamda Reiki, bizlere kalbimizle düşünmenin yollarını açar.Reiki, enerji şifa sistemi, düşünceler, dünyayı şekillendiren enerji altında yatan dinamo doğrudan gücüne sahip olduğu inancı dayanmaktadır.


Reiki ile Sağlanabilen Faydalar;


•    Derin bir rahatlama ve huzur.


•    Enerji blokajlarının (hastalık tohumlarının ve tıkanıkların) çözülmesi.


•    Vücudun zehir ve toksinlerden arıtılması.


•    Bireyin bio-enerji kapasitesinin artırılması ve enerji düzeyinin yükseltilmesi.


•    Kalıplaşmış düşünce sistemlerinin dönüştürülmesi ile bireyin ruhsal açıdan üst düzeylere tekamülü sağlanabilmektedir.


•    Reiki maddenin içinden akabildiği için herzaman heryerde maddi manevi herşeye verilebilir.


•    Vücut-Ruh-Benlik dengesi ile ilgili yararları vardır.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Reiki Eğitimi eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir  Reiki Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada  0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

 
Denizli   Reiki Eğitimi için  0(850 ) 303- 49- 00 -  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya Reiki Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Muğla Reiki Eğitimi için  0(252) 213 00 98 - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Ankara Reiki Eğitimi için 0(850 ) 303- 49- 00  - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Ankara Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Reiki Kursları

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık