İzmir Reiki İkinci Seviye Eğitimi

İzmir Reiki İkinci Seviye Eğitimi

 İkinci derece semineri, katılımcıların daha yüksek seviyelerde Reiki enerjisi ile uyum sağlamasına yardım eder. İkinci derece inisiyasyonları kişinin uzaktan tedavi ve daha güçlü bir form olan Zihinsel Duygusal tedavi sembollerine de uyum sağlamasını temin eder. İkinci derece, diğer bir enerji seviyesini aktive eder, tekrar 21 günlük temizlik dönemini deneyimlersiniz. Çünkü vücudunuz ve farklı enerji merkezleriniz daha ince seviyede titre§imlere uyum sağlar. Kişisel büyümeniz ve daha gelişmeniz için ek teknikler de bu seviyede öğretilir. Birinci derecede uyum sağlama çalışmaları fiziki vücudun enerji seviyesinin yükseltilmesine yöneliktir, böylece daha yoğun iyile§tirici enerjinin akmasına kanalolur. İkinci derecede ise daha ziyade eterik (bioplasmik) bedenin uyumu üzerinde çalışır. pituilary bezi üzerinde bulunan sezgi merkezlerinin gelişimini uyarmak yönünde çalışılır. Hermetik bilim, pituilary bezini insan vücudunun telepatik aracı olarak tanır. Hintiiler ona Shiva'nın gözü derler ve batıda üçüncü göz olarak tanınır.

Pituilary bezi çok hassas ve duyarlıdır, zihinsel vibrasyonları gönderen ve alan bir merkez olarak görev yapar. İkinci derece uyum sağlama işleminden sonra bu merkezden çıkan ve normalolarak dağılıp israf olan küresel düşünce dalgaları daha keskinleşir, gerek verme gerekse alma fonksiyonları daha kolay odaklanır hale gelir. Böylece zamanla ikinci derece öğrencisi için sezgisel seviyede bilgi almak daha kolay hale gelir.

Sezginin gelişmesi çağımızda hayati bir önem taşır; çünkü o bizim Yüksek Benimizin ağzı gibi hizmet eder. Yüksek 'Ben'imizi dinleyerek ve ona göre hareket ederek, çevremizdekilerle uyum akışı içinde, bize uygun olan hayat yolunda oluruz. Hayat o zaman zevkli bir ritim kazamr ve bütün aktivitelerimiz senkronize olur. Yüksek ben her şeyi doğru olarak bilir, zaman ve mekanla sımrlı olmadığı için aktivitelerini yönetmek için mantığa ihtiyaç duymaz. Sezgi bilir, çünkü o sebep ve etkiyi, geçmişi, şimdiyi ve geleceği aynı anda kucaklar. Bazen mantığımızın vardığı sonuçlarla çatışsa bile sezgimizi takip etmeyi seçersek her §eyimizin olumlu sonuçlandığını görürüz. Sezgiyi daha geli§tirmek için büyük bilinç tarafından ycrle§tirilenleri ayırmasım öğrenmeliyiz.

Bu ikisini ayırmak için uygun olmayan arzular ve Yüksek Ben tarafından yaratılanların çok farklı duygular yarattığına dikkat etmemiz gerekir. Eğer sezginin sesi konuşuyorsa bir barış ve uyum hissedilir, görünüşte uyumsuz bir durum olsa bile. Buna karşın uygun olmayan arzular konuştuğunda, huzursuz duygular deneyimlenir. Böylece barış ve aklın sesini dinlemek daha iyidir, onlar uyum hissi getirir. Uygun olmayan arzular, hırslar getirir ve bunlar yalnızca tatminsizliğe götürür. Sezgimizi daha çok dinledikçe, sezgimiz daha çok gelişir. Pratik yaparak kişinin Yüksek Beninin rehberliğini takip etmesi koIaylaşır, kişinin öz güveni ve zekası gelişir. İkinci derece Reiki, altıncı hissin gelişmesine büyük destek verir, kendi kendine tedaviye devam bilmek ve sembolleri kullanmak kişinin sezgisini daha da geliştirir. İkinci derece öğretisi sırasında zaman ve mekan ötesine Reiki enerjisi göndermek üzere zihnimizi odaklamaya yarayan üç- sembol öğretilir. Bu semboller, ikinci derece inisiyasyonunun alanlara Reiki gücünün kilidini açar. Sembollerde sihirli bir şey yoktur. Onlar uyguh'yırının zihninde odak noktası olarak görev yaparlar, bu Reiki enerjiminin uzun mesafelere gönderilmesini ve zihinsel duygusal tedavi için onun çoğaltılmasım sağlar.

Bu sembollerin temeli zihni kullanarak enerji transferidir ve eski evrensel yasalarda bulunmuştur. Düşünce ışık çalışanları gibi merkez noktasından çıkıp yayıldıkları için, Yayılırken orijinal güçlerini kaybedebilirler. Tıpkı düzgün bir havuza atılım çakıl taşı tarafından yaratılan dalgaların zayıflaması gibi... Buna karşılık bir düşünceyi uzak mesafelere göndermek için konsantre edilmesi ve bir noktaya yöneltilmesi gerekir.

Dr. Usui'nin bulduğu semboller buna cevaptır. İkinci dereceyi alan kişinin Reiki enerjisini zaman ve mekan boyunca göndermesi mümkündür. Enerji gönderilir demek yanlış bir tanımlamadır. İkinci derecede dahi enerji, hasta tarafından alınır, uygulayıcı tarafından gönderilmez. Uygulayıcı, ihtiyaç olduğunda hastanın enerjiyi çekebilmesi için semboller aracılığı ile hasta ve kaynak arasında bir köprü kurar. İkinci derece genellikle hafta sonunda, iki günde öğretilir. İlk gün semboller, sembollerle ilgili bilgiler ve uygulama ve zihinsel bilgilerin çoğu ve uyum vardır. İkinci gün zamanın çoğu sembollerin uygulanmasında ve zihinsel seviyede tedaviyi geli§tirmeye hasredilir.

Sonra uzaktan tedaviye odaklanılır. Sembolleri kullanmanın çeşitli imkanları tartışılır ve öğrencinin bu imkanları geliştirmesi teşvik edilir. Zihinsel/Duygusal tedavi tekniği geçmiş deneyimlerden gelen olumsuz şartlanmaların serbest bırakılmasına yardımcı olur. Hayatta genellikle belirli koşullarda olumsuz olarak davranmışızdır. Benzer koşullar oluşunca onlara açık zihinle yaklaşacağımıza, uygun olmasa bile alışkanlık haline getirdiğimiz şekilde tepki gösteririz. Olumsuz deneyimlerin kendileri, bizi bilinçsiz yollara da programlarlar. Bazen kendimizi bir durum karşısında önceden dü§ünmeden reaksiyon gösteriyor olarak buluruz. Kendimize Reiki ile zihinsel mesaj uygulayarak, bu tür eski davranış ve düşünce biçimlerinden ve şartlanmalardan kurtulabiliriz. Sezginin sesi gerçekten canlı hale gelir ve sonuçta daha büyük bir tamlık, barış ve uyum duygusu deneyimlenir. "İnsanlar kendi özlerine uyanınca, Sezginin kutsalışıklan bilinçliliğimize ulaşır. Ve gerçeği tezahür ettirirler. Barış, uyum ve kudret, Yaşam deneyimimiz haline gelir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Reiki Eğitimi eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir  Reiki Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada  0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

 
Denizli   Reiki Eğitimi için  0(850 ) 303- 49- 00 -  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya Reiki Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Muğla Reiki Eğitimi için  0(252) 213 00 98 - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Ankara Reiki Eğitimi için 0(850 ) 303- 49- 00  - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Ankara Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Reiki Eğitimi 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık