İnsanların Reikiye Tepkileri

İnsanların Reikiye Tepkileri

Reiki'yi ilk öğrendiğimiz sıralarda, insanlar bize farklı tepkiler verebilirler. Çoğu insan fark edemese de, Reiki, her yaptığımız şeyde ve içinde bulunduğumuz her durumda çevremizi saran yüksek frekanslı bir ışığa eşittir. Çevremizdeki insanların yaşamını da etkiler, insanlar bu değişime, bize karşı daha dostça ya da aksine düşmanca davranarak tepki verebilirler. Bazıları, bilinç altın dan, bu tür bir "ışık" taşıdığımızın farkındadırlar ve ondan yararlanmak isterler.
Biri sizi alışılmadık biçimde eleştirir ya da düşmanca davranırsa, onu olduğu gibi kabullenin - bu da geçecektir. Aynı zamanda başkaları, alışılmadık biçimde onlara zaman ayırmanızı isterlerse, sizden dengeli ölçüde Reiki almalarına izin verin, ama bir şartla: "Karşılığında bir şey bekleyin". Böyle bir şey olabileceğini düşünüyorsanız, en iyisi karşınızdakine "tam" bir Reiki tedavisi vermek ve karşılığında para ya da başka bir şey almaktır, iyi bir değiş-tokuşta, her iki taraf da vermekten mutlu olur.
Eşiniz, arkadaşlarınız, aileniz ya da başkaları, Reiki hakkında size zorlayıcı sorular sorarlarsa, sorularına yanıt verirken dikkatinizi toplayın ve sakin olun. Reiki'yi neden yaptığınız konusunda dürüst olun. Doğruları söylerseniz -kendi doğrularınızı- başkaları da yaptıklarınızı kolaylıkla kabul edip destekleyeceklerdir, hatta yaptıklarınız ilk başta kendi geleneklerine aykırı gelse de. Kendinize ve yaptıklarınıza gereken değeri verir ve başkalarına da aynı şekilde davranırsanız, düşüncelerinize odaklanıp gerçeklerinizi dile getirmeniz kolaylaşır.
Başkalarının kuşkuları ya da alayları sizi korkutursa, bu, anlayışınızı ve Reiki ile ilişkinizi artırmak için iyi bir fırsattır. Kendi kendinize şöyle sorular sorun: Neden Reiki yapmayı seçtim? Reiki'nin benim için anlamı ne?
Kendinizi açık ve güvende hissediyorsanız, başkaları tarafından yargılanma ya da dışlanma korkusu yaşamadan açık ve dürüst olabilirsiniz

 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık