REİKİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM

 REİKİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM

Reiki Nedir : Reiki evrensel yaşam enerjisidir. Hedef; her yönden şifalanmaktır.  Reiki öğrenmek ve uygulayıcı olmak için hiç bir kriter  yoktur. İsteyen herkes Reiki öğrenebilir. Her hangi bir bilgiye ihtiyaç duyulmaz.


Reiki Eğitimini Nasıl Alabilirim?


Reiki eğitimi almak hızlı ve basit bir süreçle başlar. Yakından veya Uzaktan Reiki eğitimi alabilir ve hızla uygulayıcı olabilirsiniz.


Uzaktan veya Yakından Eğitim Sürecini nasıl olur?


Genel reiki bilgilerinin ve nasıl kullanıldığı ile ilgili bilgiler ve uyumlama adını verdiğimiz sizde reiki kanalının açılmasını sağlayan işlemdir. Yakından ve Uzaktan reiki  eğitimi arasında bir fark yoktur. Yakından eğitim aldığınızda Master size kitapçıktan kullanımını anlatır. Uzaktan alındığında bu kitapçık size gönderilir ve katılımcı kitapçığı inceler ve soruları sorar ve sonrasında  uyumlama kısmı olur. Reiki uyumlamaları zaman ve mekan kavramı olmadan çalışmaktadır. 


Reiki  Nereden Başlamalıyım?
 

Başlangıç olarak size en iyi tavsiyem Usui Reiki ile başlamaktır. Çünkü Usui Reiki temel reiki sistemidir. Ve bir disiplini bulunmaktadır. Başlangıcı Usui Reiki ile yaptığınızda daha verimli bir reiki bilgisine sahip olur daha derinden gitme şansınız olacaktır.
 
 
Usui Reiki'nin hangi aşamalardan oluşur?
 
 
REİKİ  1 EĞİTİMİ: Reiki eğitiminin temelidir. Reiki 1. aşama insiasyonu kişiyi evrensel yaşam gücü enerjisine açar. Ellerdeki çakralar açılarak, ellerin yenilenme niyetiyle, sevgiyle enerji akıtması sağlanır. fiziksel düzeyde şifalandırma,


REİKİ 2 EĞİTİMİ :Kişinin yenilenme için aktardığı enerji artar. Bu aşamada Semboller yardımıyla uzağa yenilenme enerjisi gönderebilirsiniz. duygusal, zihinsel'de eklenir ve uzağa gönderme öğrenilir.
 

REİKİ  3 EĞİTİMİ:
Öğretmenlik düzeyidir. Bu da iki aşamada alınır. Önce 3. dereceye inisiye edilir, sonra da "master"ı verilir.Bu aşamadan sonra artık siz de bir Reiki eğitmenisiniz ve başkalarını inisiye edebilirsiniz. bir reiki sistemidir.

 
Araların bulunması gereken süreçler, Reiki 1, Eğitimiyle ile Reiki 2, Eğitimiyle arasında en az 21 günlük bir süreç önerilmektedir.

 
 
Bu süreç sizin reiki 1 eğitimi aldıktan sonra arınma sürecini başlar. Reiki 1 eğitiminden sonra 21 günlük arınma sürecinden sonra reiki 2 eğitimi alabilirsiniz.  Reiki Master seviyesi için tamamen farklı bir süreç vardır.
 
 
Bu sizin reikiyi deneyimleme ve kullanmanıza göre değişiklik gösterir. Ve kendinizi hazır hissettiğinizde gelen bir seviyedir.



Reiki 1 Eğitiminden Sonra  Neler Yaşanıyor?
 
 
Reiki 1 eğitiminden başlangıçta da belirttiğim gibi ruhsal bir süreçtir. Ve temizleme & arınma süreci yaşanmaktadır. Reiki 1 eğitiminden başlamasıyla beraber yaşanan süreçte geçmişten getirdiğimiz birikimleri bırakmaya başlarız. Ve bir özgürleşme sürecidir aslında şifalanmak denilende zaten budur. Birinci Derece Reiki inisiyasyonunuzdan sonra sizden akan enerjiyi net olarak hissetmiyorsanız, öğretmeninizle hemen konuşun. Eğer yardımı olmazsa Birinci Derece’yi tekrarlayın ve İkinci Derece Reiki’yi başka bir öğretmenden alın.
 
Reiki inisiyasyonu’nun ücretinin ve yerinin karar vermenizi sağlayan faktör olmasına izin vermeyin. Biraz daha fazla seyahat etmeniz veya daha fazla ödemeniz (veya daha az ödemeniz) harcadığınız çabaya değebilir.
 

“Benim” Reiki’m “diğerlerinin” Reiki’sinden daha iyi diyen bir Reiki öğretmeni Reiki’yi henüz anlamamıştır ve Reiki ruhunu bir Reiki öğrencisine veremeyecektir.
 
AIDS, kanser veya mental düzensizlikler gibi ciddi hastalıkların bir Reiki inisiyasyonundan sonra yok olacağını söyleyen Reiki öğretmenleri elenmelidir. Bazı insanların bu iddiayı yapabilecek kadar sorumsuz olduklarını duydum. REİKİ HASTALIKLARI YOK EDEMEZ. HASTALIKLARINIZ İÇİN DOKTORA BAŞVURMALISINIZ.
 

Reiki 1 Eğitimi Aldıktan Sonra Neler Hissedeceğim?
 
Reiki enerjisi herkeste farklı şekilde algılansada, genel olarak kullanırken başlangıçta ellerde ısınma, karıncalanmalar, ve çekimler hissedilir. Reiki 1 eğitiminin Başlangıç da yüzeysel hisler olur, çünkü bedeniniz yıllar boyunca kullanılmadı ve duyarsız hale geldi. Reiki’ yi kullandıkça beden duyarlı hale geçmeye başlar ve bu arttıkça bedendeki muhteşem hisler bize açılmaya başlar.
 
 
Reiki Eğitimi Almak İstiyorum Şimdi Ne Yapmalıyım?
 
 
Öncelikle bu kararı verdiğiniz için tebrik ederim. Bu yolda inanılmaz sevgi ve güzellikler yaşayacağınızdan şüphem bulunmamaktadır. Bizimle irtibata geçip tüm sürecinizde yardımcı olmak bizi mutlu edecektir.

 
Reiki eğitimleri hakkında ayrıntılı bilgiye 0.232.422.59.54 numaralı telefondan ya da buraya tıklayın.


 

 







Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık