Psikoloji

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, 0Sho

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji,  0SHO

Kişisel Gelişim, Psikoloji, 0SHO Öğretilerim Hindistan'ın Tantra ve Sufi mirası üzerine kurmuş, Batı düşünce yapışma uyarlamıştır. Derin ve hızlı nefes alışlarla, kendiliğinden gelişen beden hareketleriyle, grup içinde Katharsis oluşturan durumların yaratılmasına yönelik Kaotik Meditasyon tekniği uygulanır. Grup dansları ve duygusal oyunlarla enerjiler en tepe noktasına vardığında sessizlik uygulanır. Kişi kendiliğinden meditasyon haline geçer. ABD'deki faaliyetleri çeşitli nedenlerle engellenen Rajneesh, 1985 yılında Hindistan'a dönmüş ve 1989 yılında orada ölmüştür. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıb...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Sivananda Yoga

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji,  Sivananda Yoga

Kişisel Gelişim, Psikoloji, Sivananda Yoga (Swami Sivananda) Hintli bir doktor olan Swami Sivananda tarafından on dokuzuncu yüzyılda kurulmuştur. Hindistan, İngiltere, Amerika ve Kanada'da birçok şubesi vardır. Çalışmaların temelinde sağlıklı yaşamın beş ilkesi vardır. Doğru egzersiz; doğru nefes alma; doğru gevşeme egzersizleri; doğru düşünme ve meditasyon; doğru beslenme. Beden ve zihnin tıbbı olarak adlandırılabilir. Olumlu düşünce, meditasyon, asana, pranayama, gevşeme ve diyet uygulamaları yapılmaktadır. Şifa bulmanın ana koşulu olumlu düşüncedir. Meditasyon ise kendini tanıma ve aydınlanma ile ilgilidir. Asanalar sinir sistemi ile kas bütünleşmesidir. Pranayamalar ise, sinir ve solunum sistemi bütünleşmesidir. Tüm bu öğretilere ek olarak gevşeme ve diyet uygulamaları yapılırsa, iyileşme süresi kısalmaktadır. Türkiye'deki uygulayıcılarından birisi Kamur...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Divine Lingt Mıssıon (Tanrısal Işık Misyonu )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji,  Divine Lingt Mıssıon (Tanrısal Işık Misyonu )

Kişisel Gelişim, Psikoloji, Divine Lingt Mıssıon (Tanrısal Işık Misyonu ) Gürü Küçük Maharaj-ji tarafından kurulmuştur. 'Anlamanın Üç Yolu', 'Yaşamın içsel Özüyle ilgili Meditasyon', 'Hizmet Etmeyi Öğrenme' ve 'Benliksiz Davranışlar Geliştirme' üzerine çalışmalar yapar. inisiyasyon verilir ve deneyimler dinlenir. ABD'de yüzlerce şubesi vardır. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com www.cemalkondu.com (Divine Lingt Mıssıon (Tanrısal Işık Misyonu), meditasyo...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Ananda Marga

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji,  Ananda Marga

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Ananda Marga Kişisel Gelişim, Psikoloji, Ananda Marga . 1955 yılında Shri Shri Anandamurti tarafından kurulmuştur. Meditasyon, yoga, sağlıklı beslenme, şarkı söyleme ve dans yoluyla kişilerin saflaşmalarım, zihinsel olarak gelişmelerim ve sevgi üzerine temellenmiş yeni bir toplumsal düzenin kurulması için toplumsal reformların yapılmasını önerir. ABD'de iki yüz kadar şubesi aktif olarak çalışmaktadır. 180 ülkede beş milyon kadar gönüllü çalışanı olan bir kuruluştur. Toplumsal hizmet projeleri arasında okullarda, çocuk yuvalarında, aile gruplarında, hapisha- nelerde, ilk yardım kuruluşlarında, uyuşturucu bağımlılığıyla ilgilenen birimlerde yapılan çalışmaları vardır. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLER...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Rigpa

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Rigpa

Kişisel Gelişim, Psikoloji, Rigpa Tibet Budist okullarından birisidir. Ölüme karşı olumlu tutum geliştirme, Budist psikoloji ile Batı psikolojisi arasında bağ kurma, mantra söyleme, yaratıcı imgelem gücünü çalıştırma ve psikoterapi uygulamalarında uzmanlaşmıştır. DERLEYEN: ALINTIDIR. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com www.cemalkondu.com (dharma, Osel, meditasyon, psikoloji, terapi, thi chi, özel eğitim, nasıl yapılır, kişisel gelişim, kişisel başarı, b...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Yukarı Çık