Özgüven

İş Görüşmesi, Soru Sormak, Özgüven Kişisel Gelişim, İnsan Kaynakları,

İŞ GÖRÜŞMESİ, SORU SORMAK,  Özgüven  KİŞİSEL GELİŞİM, İnsan Kaynakları,

İş grşmesi yapan kişinin size ynelttiği Sormak istediğiniz bir soru var mı? cmlesi iş grşmesinin kilit anıdır. Bu aşama şirketle ve o sektrle gerekte ne kadar ilgili olduğunuzu gsterir. ok fazla ya da rahatsız edici bir soru sorduğunuzda dşncesiz veya hazırlıksız grnrsnz. İş grşmesinde doğru zamanda doğru soru sormak istiyorsanız işe alım konusunda uzman ve eğitimci Sherrie Gong Taguchi'nin nerdiği bu 4 yaklaşıma gz atabilirsiniz. İş grşmesinin hangi aşamasında olduğunuza dikkat edin. Grşmenin başlarındaysanız daha genel sorulara ncelik vermeniz gerekir. Bu sorular şirketin stratejileri ncelikleri, kariyer geliştirme fırsatları, şirket kltr gibi sorular olabilir. Grşme ilerledik&ccedi...Devamını Oku »

Önemli Olan Sizsiniz, Özgüven Kişisel Gelişim, İnsan Kaynakları,

 Önemli Olan Sizsiniz, Özgüven  KİŞİSEL GELİŞİM, İnsan Kaynakları,

Şu an başka bir iş yapıyor olmayı ister miydiniz? Ya da şartlarınızın farklı olmasını? İstediğiniz gibi bir işte alışma fikri uzak değil. Şu an kariyerinize nasıl devam edeceğiniz sizin elinizde. İş arama srecinde ncelikli olarak yapacağınız şey ne yne gideceğinize karar vermek. Amacınızı net olarak belirlediğiniz zaman, bu amaca ulaşma yolundaki adımları atmaya başlayabilirsiniz. Bu yoldaki birinci adım zgemiş oluşturmak. zgemiş kendinizi işverene tanıttığınız ilk aşamadır. Kendinizi ne kadar aık ve net bir şekilde ifade ederseniz, hedefinizi kağıda ne kadar iyi aktarabilirseniz zgemişiniz de sizi o lde bir sonraki aşamaya taşıyacaktır. zgemişinizde deneyimlerinize ve eğitiminize olduğu kadar sosyal ynnze de yer verin. ye olduğunuz sivil toplum kuruluşları, gnll&...Devamını Oku »

Öz Güven Geliştirmek İçin

Öz Güven Geliştirmek İçin

Öz Güven Geliştirmek İçin * En ön sırada olun. Pek çok insan arkada oturmak için mücadele eder. Niçin? Fazla dikkat çekmemek için. Çünkü kendilerine güvenleri yoktur. Önde oturmak güven getirir. * Göz teması kurmaya çalışın. Gözünüzün içine bakmayan insan hakkında, şu sorular akla gelir: * Ne saklamaya çalışıyor? * Neden korkuyor? * Bir şey mi söylemek istiyor? Göz temasından kaçınırsanız kendiniz hakkında iyi bir şey söylemiş olmazsınız. Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7
Yukarı Çık