Özgüven

Özgüven Testi

Özgüven Testi

Özgüveninizi Ölçün! Üye Değerlendirme: / 4 Kötü İyi Aşağıdaki soruları "evet" yada "hayır" şeklinde cevaplayın. 1.İş yada üniversite için yaptığınız üç başvurunuz reddedilirse kendi yeteneğinizdenşüphe eder misiniz? -evet -hayır 2.Büyük kalabalıklar kafanızı karıştırıyor yada sizi korkutuyor mu? -evet -hayır 3.Şu anda dolabınız eski püskü kıyafetlerle mi dolu? -evet -hayır 4.Kendinize sürekli aynada bakar mısınız? -evet -hayır 5.Yürürken yada birinbi beklerken vucudunuzun duruşu dik mi? -evet -hayır 6.Çoğu zaman insanların sizin hakkınızda dedikodu yaptığını düşünürmüsünüz? -evet -hayır 7.Güvenlik kuvvetlerinden biri size yaklaştığında kalbiniz daha hızlı atmaya başlar mı? -evet -hayır 8.Lokanta otobüs ya da caddedeki yabancılar arasında size birinin dikkatle baktığını ya da size k...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Videoları(Özgüven Eksikliğinde Nlp)

Kişisel Gelişim Videoları(Özgüven Eksikliğinde NLP)

Kişisel Gelişim Videoları(Özgüven Eksikliğinde NLP) (video, videolar, nlp, nlp nedir,ilginç videolar, video komik, kişisel gelişim videoları, video izle, video indir, bedava video, video klipler, videos, online video, kişisel gelişim, kişisel başarı) women who love to cheat read read abortion pill where to buy click here surgical abortion process...Devamını Oku »

Özgüven(Öz Saygınızı Geliştirmenin Yolları) -- Güven, Saygı --

Özgüven(Öz saygınızı Geliştirmenin Yolları) -- Güven, Saygı --

Öz saygısı(Güven, Saygı) gelişmiş insan; 1-Olumlu özelliklerini, yetenek ve potansiyelini keşfeder. 2- Neye hayır neye evet diyeceğini bilir. 3-Kendine engel olmaya çalışanlara kulak asmaz. 4-Hata yapmaktan korkmaz. 5-Tecrübeyi(Güven, Saygı) önemser. 6-Mutluluk düzeyini yükselten etkenleri fark eder. 7-Hoşlandığı bir iş bulur ya da işinin hoşlanacağı taraflarını keşfeder. 8-Kendini kabul eder. 9-Kendine zaman ayırır. 10-İsteklerine ulaşmak için hedef odaklı çalışır. 11-Kendi hakkında fikir sahibidir. 12-Umduğu gibi gitmeyen işler karşısında şikayet etmez. 13-Diğer insanların farklılıklarını kabul eder. 14-Kendini başkalarıyla kıyaslamaz. 15-Farklılıklarından rahatsız olmaz, bilakis bunları kullanır. 16-Doğru kararlarını öne çıkarır. 17-Sağlığına önem verir. -ALINTI- Özgüven(Öz saygınızı Geliştirmenin Yolları) -- Güven, Saygı -- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (kişisel gelişim, güven, özgüven, guven, ...Devamını Oku »

Özgüven Geliştirme Taktikleri!

ÖZGÜVEN GELİŞTİRME TAKTİKLERİ!

Önemli bir savaş sırasında Japon bir komutan askerlerinin sayısının düşmanlarınkine kıyasla çok daha az olmasına rağmen saldırıya geçmeye karar verir. Ordusunun kazanacağına olan güveni tamdır. Ancak, askerleri zafer konusunda oldukça kaygılıdır. Savaş alanına doğru ilerlerken, yol kenarındaki bir tapınakta durup hep birlikte dua ederler. Daha sonra komutan cebinden bozuk para çıkararak “Şimdi yazı-tura atacağız. Eğer tura gelirse, biz kazanacağız, ama eğer yazı gelirse kaybedeceğiz, kaderimiz böylece ortaya çıkacak” der. Bozuk parayı havaya atar ve herkes sabırsızca paranın yere düşmesini bekler. Tura gelmiştir. Askerler çok sevinirler; kendilerine olan güvenlerini toplamışlardır. Bu coşkuyla düşmana saldırır ve savaşı kazanırlar. Bir süre sonra yüzbaşı komutanının yanına gelerek onun kehanetini takdir edercesine, “Kimse kaderi değiştiremez” der. Bunun üzerine “Haklısın” der komutan, iki tarafı da –tura- olan parayı göstererek...!! Hepimiz hikayede yazdığı gibi zor durumlarla karşı k...Devamını Oku »

Özgüven

Özgüven

ÖZGÜVEN FORMÜLÜ Düşün ve Zengin Ol (Think and Grow Rich) kitabının yazarı Napoleon Hill, hedeflerinize başarıyla ulaşmada anahtar öğelerden biri olarak gösterdiği özgüven için aşağıdaki formülü sunuyor. Bunu günde bir kez yüksek sesle söylemeyi deneyin ve sizde yaptığı değişiklikleri görün. Bir: Yaşamdaki kesin hedefime ulaşabilecek yeteneğe sahip olduğumu biliyorum. Dolayısıyla, kendimden bunun başarılmasına yönelik kararlı ve sürekli eylem bekliyorum ve hemen şu anda bu yönde harekete geçeceğime söz veriyorum. İki: Zihnime hakim olan düşüncelerin, sonunda dışa dönük, fiziksel bir eylem haline geleceklerini ve zamanla kendilerini fiziksel gerçekliğe dönüştüreceklerini biliyorum. Bu yüzden, günde otuz dakika, düşüncelerimi, olmak istediğim kişiyi düşünmeye odaklayacağım ve böylece zihnimde net bir resim oluşturacağım. Üç: Kendi kendine telkin ilkesiyle, ısrarla zihnimde sakladığım her arzunun, sonunda, arkasında yatan nesneye ulaşarak pratikte kendini göstermeye çalışacağını biliyorum...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7
Yukarı Çık