Öğrenci Koçu Ne Yapar?

Öğrenci Koçu Ne Yapar?

Doğuştan gelen özelliklerinin ve temel aile yapısının üzerine kendi öz kimliğini oluşturma sürecinin en önemli dönemini yaşarken oluşan yalnızlık ve yöntemsizlik; İlerideki hayatında çeşitli krizlerle karşısına çıkacaktır. Pek çok insan, hayatının orta yerlerinde yorulup, yürüdüğü yolun kendisine ait olmadığını düşünmeye başlar. Bir arkadaşı, bir yakını, öğretmeni,  dostu ya da eşi olarak karşısına çıkan birileriyle, bir enerji ve motivasyon kazanıp gerçek yolunu geç de olsa bulma şansı yakalayabilir bazen. Fakat bu, tamamen rastlantısal bir durumdur. Herkes bu şansa sahip olmayabilir. Yeni oluşumu eğitimli danışmanla profesyonelce yapanlar daha doğru yöntemlerle fazla yara almadan ve başarıyla gerçekleştirirler. Erişkin yaş aşamasındaki bu uzmanın adı Yaşam Koçu’dur. Yetişme çağında ise danışmanın adı Öğrenci Koç’u olur.

Öğrenci koçluğu ile çocuğunuz ders çalışmayı zorunluluk halinden çıkaracak, zamanını daha etkin ve verimli kullanmayı öğrenecek, kendi isteği ve çabasıyla somut başarılara adim atacak. Böylelikle kendine ve çevresine de daha fazla vakit ayırabilecek. Çocuğunuzun duygularını ve davranışlarının nedenlerini anlayacak, onlarla ayni dili konuşur hale gelebileceksiniz, bu da iletişiminizin artmasına ve ilişkinizin daha iyi olmasına neden olacaktır.

Öğrenci Koçu, öğrenciye odaklanarak öğrenci ve aile ile birlikte öğrencinin başarma isteğini arttırıcı çalışmalar yapar. Çalışma programını oluşturur, çalışma ortamını düzenler, sorunlarıyla ilgilenir. Öğrencinin okulu ile iletişim halinde ders başarısını takip eder.

Kendi yaşam yolculuklarınızda ilerlerken aileniz, akrabalarınız ve arkadaşlarınız dışında fikirlerine ve tecrübelerine ihtiyaç duyduğunuz uzmanlara da ihtiyaç duyabilirsiniz.

Öğrenci koçluğu sayesinde çocuğunuz ilerleme kaydettikçe kendine olan güveni artacak, bu da onun mutluluğunu ve başarısını artıracaktır.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Öğrenci Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Öğrenci Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Öğrenci Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık