Ankara Öğrenci Koçluğu Eğitimi

Ankara Öğrenci Koçluğu Eğitimi

Hayatlarının belki de en önemli sınavına hazırlanırken edinmeleri gereken teknik bilgilerin yani sıra kişisel özelliklerini tanımaya ve kendilerini keşfetmeye yönelik olarak duygusal anlamda desteğe ve yönlendirilmeye ihtiyaçları olduğu da bir gerçek olarak karşımızda duruyor. Öğrenci koçluğu, işte bu alanı doldurmayı hedeflemekte olup, gençlerin yönlendirilmelerindeki boşluğu tamamlamayı amaçlamaktadır.

Öğrenci Koçluğu; akademik yaşamda başarı becerilerini arttırma amacıyla öğrenci ile koç arasında kurulan işbirliğidir. Öğrenci Koçluğunun amacı; öğrenciyi hedefleri doğrultusunda yönlendirmek, motive etmek ve onun bu süreç içinde yaşadığı zorluklarla baş etmesini sağlamaktır.

Başarılı bir sporcu koçunun oyuncuları için yaptığı, hedeflere ulaşmada motivasyon odaklı çalışmaları, öğrenci koçu öğrencisi için yapar. Öğrenci Koçu, öğrencinin hedeflere ulaşmasını destekler, öğrenme motivasyonunu arttırır, öğrencinin akademik çabalarını sonuca ulaştırmasını sağlarken, ihtiyaç duyduğu becerileri geliştirir. Öğrenci Koçu, öğrenciye odaklanarak öğrenci ve aile ile birlikte öğrencinin başarma isteğini arttırıcı çalışmalar yapar.

Öğrenci Koçluğu sayesinde: çocuğunuz ders çalışmayı zorunluluk halinden çıkaracak, zamanını daha etkin ve verimli kullanmayı öğrenecek, kendi isteği ve çabasıyla somut basarlara adım atacak. Böylelikle kendine ve çevresine de daha fazla vakit ayırabilecektir. Çocuğunuzun duygularını ve davranışlarının nedenlerini anlayacak, onlarla aynı dili konuşur hale gelebileceksiniz, bu da iletişiminizin artmasına ve ilişkinizin daha iyi olmasına neden olacaktır. Ve hedeflerini iyi bilen çocuğunuz kendi yetenekleri ve isteği doğrultusunda başarılı olacağı meslek ve kariyer seçimini yapabilecektir. Çevresiyle ve arkadaşlarıyla daha iyi iletişim kurabilecek ve sosyal çevresini geliştirecektir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

 Öğrenci Koçluğueğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir  Öğrenci Koçluğu Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Öğrenci Koçluğu Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Öğrenci Koçluğu Eğitimi için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Öğrenci Koçluğu Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Denizli   Öğrenci Koçluğu Eğitimi  0(850) 303 49 00  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Denizli  Öğrenci Koçluğu Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Muğla Öğrenci Koçluğu Eğitimi    0252 213 0098 yada 0 (532) 100 11 65   numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Öğrenci Koçluğu Eğitimini tıklayabilirsiniz.

 Ankara Öğrenci Koçluğu Eğitimi   0(850) 303 49 00 yada 0 (532) 100 11 65   numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Ankara Öğrenci Koçluğu Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık