NLP

Nlp Diploma

 NLP Diploma

NLP’nin ortaya konmasında iki ilkeden bahsedilebilir; Harita belli bir alan değildir cümlesi birincisini içine alır. Etrafımızdaki dünyaya beş duyumuz ve algılama şeklimiz sayesinde tepki veririz. Bu durum, dış gerçekliği nesnel deneyime diğer bir deyişle, insanın inançlarına, değerlerine duygularına, hayat tecrübesine ve bunun gibi şeylere dayanan kişiye özel deneyime döndüren karmaşık bir süzgeçler grubunu ihtiva eder. Ardından süzülmüş dünya haritamıza göre hareket ederiz bildiğimiz tek dünya. Zihnimizin, bunu deneyim olarak yapılandırıp işlemden geçirme şekli nedeniyle gerçeği bilemeyiz. İnsanların geçmişteki kötü olaylara takılarak hayatlarını sürdürürler; bazılarıysa geleceğin kaygılarıyla mutsuz bir hayat yaşar. İnsana geçmişten ders alarak bugüne odaklanmayı ve geleceği planlamayı öğreten bir bilimdir. NLP`nin geçmişi temizleme teknikleri ile kişiler geçmişteki kötü olayların etkisinden kurtulup, hedef belirleme teknikleriyle de bir misyon ve vizyon belirleyerek gele...Devamını Oku »

Denizli Nlp

Denizli NLP

İnsanlar, daha önce yaşadıkları olumsuzlukların kararlarını etkilemesine izin vererek, hayallerinin peşinden koşmaya korkar halde yaşar. NLP eğitimi sayesinde bireyler, hayallerine kavuşabilmek için mevcut düşünce sistemini değiştirerek, doğru düşünce yapısının şekillendirdiği davranış biçimlerini geliştirmeleri gerektiğini anlar. NLP, bu davranışların pratik hayatta nasıl uygulanacağını ve bireyin karşısına çıkan her durumda ne tip bir düşünce yapısı sergilemesi gerektiğini öğretmektedir. NLP düşünce sistemi kuşkusuz sadece iş hayatında değil, kişinin aile yaşantısı gibi çok değerli olan özel alanlarda da muazzam bir katkı sağlamaktadır. NLP eğitimi ile geliştirdiği yeni düşünce yapısı kişinin, karşısındaki insanları çok daha pozitif yönde etkileyerek, doğru anlaşılmasını da sağlamaktadır. NLP; birçok insanın hakkında herhangi bir bilgi sahibi olmadığı, çoğu kişinin de duyduğu ve hakkında daha fazla bilgi edinmek istediğini bir konudur. “Neuro Linguistic Programm...Devamını Oku »

Denizli Nlp Eğitimi

Denizli NLP Eğitimi

eNLP, nasıl daha iyi yapabilirim, nasıl daha iyi olabilirim, nasıl daha çözümleyebilirim noktalarına bakıp odaklanır. Kişinin bulunduğu koşullar içinde yapabildiğinin en iyisini yaptığına ve her yapılan davranışında altında bir iyi niyet olduğuna inanır. NLP güçlü ve hızlı tekniklerle duygusal durumumuzu değiştirmeyi, daha iyi iletişim kurmayı, istenmeyen alışkanlıklardan kurtulmayı, geçmişin negatifliğinden kurtulmayı, iç dünyamızı kontrol etmeyi, kendi kendimizi motive etmeyi ve daha pek çok zihinsel değişimi gerçekleştirmemizi sağlar. NLP eğitimi ile kişi; elde etmek istediği başarı için kullanması gereken potansiyelinin farkına varır ve geleceğe umutla bakar. İnsanlar, daha önce yaşadıkları olumsuzlukların kararlarını etkilemesine izin vererek, hayallerinin peşinden koşmaya korkar halde yaşar. NLP eğitimi sayesinde bireyler, hayallerine kavuşabilmek için mevcut düşünce sistemini değiştirerek, doğru düşünce yapısının şekillendirdiği davranış biçimlerini geliştirmeler...Devamını Oku »

Nlp Eğitimi Karşıyaka İzmir

NLP Eğitimi  Karşıyaka İzmir

Kişinin iç dünyası sorunlu, huzursuz, mutsuz ve karmaşa içindeyken ağzından olumlu veya pozitif ifadelerin çıkması mümkün değildir. Kişilerin iç dünyasının netleşmesine, dinginliğe ulaşmasına ve istediği yönde düşünce ve davranışlarının farkına varmasına ve değiştirmesine dönüştürmesine yardımcı olur. NLP BURSA seminerleri kişinin, daha mutlu, daha bilinçli, daha üretici ve verimli olması için geliştirilmiş bir programdır. Bu program, bireyin hedef, belirlemesine ve bu hedefe en kısa yoldan ulaşmasına yardımcı olma çabasındadır. NLP, 'niçin' ile değil 'nasıl' ile ilgileniyor. "Nasıl başarılı olabiliriz?" "Beynimizi nasıl etkili kullanabiliriz? " gibi sorular soruyor. NLP sol beyin lobunu değil, yaratıcı, bütünleyici, bütün resmi görebilen ve hayal gücüne harekete geçirebilin sağ beyin lobunu kullanmaya ağırlık veriyor. NLP nin açılımına baktığımız zaman, Nöro, Dilbilimi ve Programlamanın ne anlam taşıdığını açıklamamız gerekmektedir. &...Devamını Oku »

Denizli Nlp Kursları

Denizli NLP Kursları

Açılımı Nöro Linguistik Proğramlama olan NLP’nin kelimelerinin anlamları; Nöro : Yaşamdaki tecrübelerimizin sinir sistemiz sayesinde 5 duyumuzla algılanması ve işlenmesi. Linguistik : Sinirsel temsillerin kodlandığı, anlama kavuştuğu dil ve sözsüz iletişim sistemidir. Proğramlama : Belirlenmiş hedeflere ulaşmak için iletişimimizi ve sinir sistemini organize etmektedir. NLP duyular, duygular, dil ve davranışlar arasındaki bağlantıların ne olduğunu fark etmemizi sağlayan ve varılan davranışların kişinin kendi kararı ile değişmesini sağlayan teknikler bütünüdür. Bu tekniklerin davranışlara aktarılması ile kişinin kendi kaynaklarını, dilini daha zengin olarak kullanması ve yaratıcılığı ile değişim süreçlerini kendi kararı ile organize etmesi sağlanabilmektedir. NLP Practitioner birey olarak gerçek potansiyelinizin fark etmeniz adına bir başlangıç olacaktır. NLP Pratisyen Eğitiminin içeriği üniversitelerde, iş dünyası eğitimlerinde ya d...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Yukarı Çık