NLP

Nlp'Nin İlkeleri

NLP'nin İlkeleri

ŞU ANKİ DAVRANIŞIMIZ ŞU ANDA Kİ EN İYİ SEÇENEĞİMİZİ BELİRLER. Tecrübelerimiz , çevremizde olan olayları nasıl algıladığımız, farkında olduğumuz seçenekler, gerçekliği olan doğrultumuz için her zaman bilinen en iyi seçime göre davranırız. Diğer insanlar, kararlarımıza inanmasa bile ,yargılamış olsa bile, o durumda o ana uygun en iyi tercihi seçeriz. Siz farkında olarak kendiniz için kötü bir seçim yapar mısınız? Örneğin kanser hastası olan bir adam siOnun için en iyi seçenek sigara içmeyip biraz daha fazla yaşamak değil , kısa da olsa yaşadığı müddetçe sigaradan aldığı hazdan vazgeçmemekti. İçmeye devam ediyor. Biraz daha uzun yaşamayı değil o andan zevk almayı istiyor. Bu adam için en iyi seçenek konumundadır. Ya da Karısını sürekli aldatan bir erkek , bu davranışının yanlış olduğunu biliyor Ama karısı üzerinde hem parasal hem de konumsal bir güce sahiptir. Çünkü ekonomik koşullar nedeniyle eşini kaybetme gibi bir durumu yoktur. Ve aldatmaya devam ede...Devamını Oku »

Nlp Teknikleri - Metaprogram

NLP Teknikleri - Metaprogram

Benzerlik ya da Farklılık: Madonna ve Elvis Presley, Gandhi ve Hitler, Bili Gates ve Kraliçe Elizabeth vb. Bu isimler yan yana geldiği zaman sizde ne tarz bir çağrışım yapıyor? İki ünlü şarkıcı, dünyanın değişmesine sebep olan liderler, dünyanın en zengin kişileri listesinden iki isim tarzında tanımlar yapıyorsanız benzerliklere odaklanıyorsunuz. Bir kadın, diğeri erkek ya da biri hayatta diğeri ölmüş, biri iyilik, diğeri kötülük örneği kişi, birisi kendisi kazanmış diğeri unvan aracılığıyla hazıra konmuş zengin vb. türü tanımlar yapıyorsanız farklılıklara odaklanıyorsunuz. Aynı temsil sistemlerinde olduğu gibi zihnimizde bu süreci otomatik olarak yaparız. Peki kişinin benzerlik ya da farklılık odaklı olduğunun farkında olmak ne işimize yarar? Farklılıkçı bir kişiye "yemek çok güzel olmuş" şeklinde bir iltifat ettiğinizde o yemeğin tuzunun biraz fazla olduğunu dile getirecektir. İzlediği film...Devamını Oku »

Nlp Teknikleri Eğitimi

NLP Teknikleri Eğitimi

NLP; Kendi Kendinizi Yönetin! Başarı daha iyiye sahip olmak için devamlı çabalamaktır. Başarı diğer insanlara yardımcı olmaya çalışırken duygusal, sosyal, ruhsal, psikolojik, bilimsel ve finansal konularda kişiyi devamlı geliştirecek bir imkandır. Başarıya giden yol her saniye inşaa durumundadır. Başarı ulaşılması gereken bir netice değil,sürekli gelişen bir çabadır. Güç heyecan verici bir kavram. Bazıları için güç olumsuz ve itici bir anlam taşır. Bazıları güce saip olmak için hırslanırlar. Bazıları da güç sanki şüpheli,sadece para için kullanılan bir kavrammış gibi ondan korkarlar. Ben gücü zorba insanlar için bir araç olarak görmüyor,bir şeyleri zorla yaptırmak için gerekli olduğunu düşünmüyorum. Bu şekilde kullanılan güç kısa sürer. Siz ya yapmak istediklerinizi yaparsınız ya da başkalarının sizin için hazırladığı planlara uyarsınız. Güç istediğiniz sonuçları oluşturabilme ve gelişen ola...Devamını Oku »

Nlp Master Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner Programın Amacı : NLP Practitioner eğitimini almış,temel NLP tekniklerini bilen ve bunları ileri seviyede geliştirmek, hayatlarını mükemmelleştirmek,yaşam kalitelerini arttırmak isteyen herkesin katılabileceği bir programdır. NLP Master Practitioner sertifikası alarak başkalarına da uzman düzeyde danışmanlık yapmak isteyenlere açık bir programdır. Bu programa katılabilmek için uluslar arası standartlarda NLP Practitioner sertifikasına sahip olmak gerekmektedir. NLP Master Practitioner Programın İçeriğiDevamını Oku »

Nlp Diploma Sertifika Eğitimi

NLP Diploma Sertifika Eğitimi

NLP Diploma Sertifika Eğitim Programı, stratejik iletişim, düşünce ve yaşam yönetimi konularında çok etkili araçlarla tanışacağınız bir NLP ye giriş programıdır. Çok kapsamlı bir NLP eğitimi almadan önce NLP ile tanışmak ve NLP ile neler yapılabileceğini görmek isteyen danışanlara, bu fırsatı sunmak amacıyla tasarlanmıştır. NLP Diploma sertifika eğitiminde, kendinizle ve başkalarıyla kurmuş olduğunuz iletişimi pekiştirmeyi öğreneceksiniz. Bu eğitimde kendi potansiyelinizi ve öz kaynaklarınızı açığa çıkarıp, nasıl daha etkili bir şekilde kullanabileceğinizi, yaratıcılığınızı geliştirmeyi ve yeni öğrenme stratejilerini yaşama entegre etmeyi, tutsak ruh hallerinden kurtulup hızlı bir biçim...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Yukarı Çık