NLP

Nlp Practitioner

NLP Practitioner

NLP: Neuro Linguistic Programming (Duyu Dilbilimsel Programlama) Beyni Kullanma Klavuzu olarak tanımlanabilir
 Zihnimizi nasıl daha etkili bir şekilde kullanabileceğimizi, gl bir biimde programlayacağımızı gsteren, bilinaltı alışmalar aracılığıyla olumlu bir şekilde değişim sağlayan bilimsel bir yntemdir. NLP bir davranış şeklidir, bir yntem, bir teknolojidir. Bireysel anlamda zenginleşmeyi, kişiler arasında ilişkilerde ...Devamını Oku »

Nlp Master Practitioner Ne Demektir

NLP Master Practitioner  ne demektir

NLP Master Practitioner Programı ile şu anda yapmakta olduğunuz NLP uygulamalarını, yaptığınızdan daha iyi kullanım becerisine sahip olacak, Değişimin Değiştiren Gücü, NLP Master Practitioner Sertifika Programı ile şimdiye kadar öğrendiğiniz temel NLP bilgi ve tekniklerini özümseyerek, bu temel üstüne yeni öğrenilen teknikleri ekleyecek ve alet çantanızı zenginleştireceksiniz. NLP Master Practitioner Sertifika Eğitimi gerek eğitim içi uzmanlık alanını geliştirme aşamasında, gerekse kişilerin NLP tekniklerini kendi özel ve iş yaşamlarına uyarlama sürecinde süpervizyon danışmanlık desteği sağlanarak, öğrenilenlerin kişinin yaşamına entegrasyonunu hedefler. Bununla birlikte; Düşünce, konuşma, davranış ve iletişim becerilerinizi geliştirecek, İstenmeyen davranışların üstesinden gelebilecek, Değişimde bilinçaltının gücünden yararlanabilecek, Başkalarını hedeflerine yönlendirme becerisini kazanacak, Kişi...Devamını Oku »

Nlp Ne Demek

NLP Ne Demek

NLP bireyi var olan istenmeyen durumlardan kurtarıp istenilen duruma gelmesine yardımcı olmak amaçlı bir eğitim türüdür. Neuro; Duyu organlarımız ve duyu organlarımızın yönetilmesini sağlayan beyin ve sinir sitemlerini temsil eden bir sözcüktür. Duyu organlarımıza verilen mesajları beynin işlemesi ve düşünce ve davranışlara dönüştürülmesini sağlayan bölümdür. Kısacası davranış ve düşüncelerimizin kaynağı olan sistemdir. Linguistic; İletişim dilini kullanma biçimimizdir. Dil kendimizle olan iletişimimiz ve çevremizle olan iletişimimizde oldukça etkili bir faktördür. Dilin kullanım şekli duygu, düşünce ve davranışlarımızı etkiler. Ve bu davranışlarını kontrol altına alabil...Devamını Oku »

Nlp Seminerler

NLP Seminerler

NLP, kişisel mükemmelliği yakalamanın hem sanatı hem bilimidir. NLP, yaşamınızı kontrol altına alabilmeniz için gerekli olan tüm zihinsel değişim teknikleri sağlar. NLP, davranışlarınızı ve sonuç olarak başarılarınızı etkileyen düşünme süreçlerinizi ve kişisel düşünme biçiminizi daha iyi tanımanızı sağlar. NLP nasıl düşünüp, hissettiğimizi inceleyip, yaşamın her alanındaki mükemmeliyeti araştırır ve modellendirilir. NLP’nin etkileri oldukça geniş kapsamlıdır. Bunun temel sebebi ise, NLP’nin yaşamımızda farklı birçok alanda etkili ve başarılı olarak kullanılabilmesidir. NLP ile dış dünyadan edindiğimiz deneyimler, beş duyumuzla bir süzgeçten geçirilir ve bu içsel duygular sayesinde de hedeflerimizin şekillenmesine yansıtılır. Nlp tekniklerini ve becerilerini uygulamamız sayesinde dostlarımızı, ailemizi çevremizdekileri daha iyi anlarız. NLP Seminerleri sonucunda elde edeceğ...Devamını Oku »

Neden Nlp ?

Neden Nlp ?

NLP duyular, dil ve davranışlar arasındaki bağlantıların neler olduğunun farkına varmamıza yarayan ve hali hazırda kullanmakta olduğumuz davranışların bireyin kendi kararı ile değişmesine olanak tanıyan teknikler btn şeklinde tanımlanabilir. Bu tekniklerin davranışlar zerine aktarılması sonucunda bireyin kendi z kaynaklarını, dilini daha zengin bir şekilde kullanması ve yaratıcılığı ile değişim srelerini kendi kararı ile programlaması sağlanabilmektedir. NLP duyu organlarımız aracılığıyla hissettiğimiz şeylerle ilgilidir. NLP aktif olarak kullanmakta olduğumuz dil ile ilgilidir. NLP bugne dek farkında olduğumuz ve olmadığımız strateji biimlerimizle ilgilidir. Bu bağlantıların doğru model zerinde kullanılması, hepimiz gereksinim duyduğumuz kaynaklara sahibiz nermesine uygun bir şekilde istenen sonucun...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Yukarı Çık