NLP

Nlp Semineri Nedir?

NLP Semineri Nedir?

Neuro, yaptığımız her davranış ve düşüncenin kaynağı sinir sistemimizdir. Sinir sisteminin temeli de beş duyu organımızdır (İşitme, görme, tatma, hissetme ve dokunma) ve bunlar düşünme biçimimizle ilgilidir. Linguistic, dili temsil eder. Beş duyu organımız vasıtasıyla kayıt ettiğimiz bilgilerin nasıl düşüncelere ve sözcüklere dönüştüğünün önemi üzerinde durur. Programming, hedeflerimize ulaşmak için iletişim ve sinir sistemimizi programlayabilir ve hedeflerimiz doğrultusunda etkin bir şekilde kullanabiliriz. Deneyimlerimizin sonucunda iç dünyamızı nasıl yapılandırdığımızı ve ona nasıl anlam yüklediğimizi inceler. Hiçbir olay kendi içerisinde bir anlam taşımaz, ona anlamı biz veririz ve farklı insanlar aynı olaya farklı anlamlar yükleyebilirler. NLP, içimizdeki deneyimi araştırır. Sağlığımızı etkileyen unsurlar arasında yaşamı nasıl algıladığımız, karşılaştığımız olaylara verdiğimiz tepkiler nasıl olduğu, inandığımız doğrular, değerler ve inançlarımızın b...Devamını Oku »

Nlp Semineri

NLP Semineri

NLP insanların zihinlerini değiştirerek içsel farkındalıklarını meydana çıkarmayı bu sayede yaşamlarını değiştirebileceklerini keşfedilmesidir. NLP pozitif bir düşünce sisteminden oluşur. İnsanların bazıları geçmişteki kötü olaylara takılarak hayatlarını sürdürürler; bazılarıysa geleceğin kaygılarıyla mutsuz bir hayat yaşar. NLP, insana geçmişten ders alarak bugüne odaklanmayı ve geleceği planlamayı öğreten bir bilimdir. NLP’nin geçmişi temizleme teknikleri ile kişiler geçmişteki kötü olayların etkisinden kurtulup, hedef belirleme teknikleriyle de bir misyon ve vizyon belirleyerek geleceğe umutla bakarlar. Bu sayede de günlük hayatlarını daha pozitif yaşama şansına sahip olurlar. NLP başlı başına pozitif bir düşünce sistemidir. İnsanların bazıları geçmişteki kötü olaylara takılarak hayatlarını sürdürürler; bazılarıysa geleceğin kaygılarıyla mutsuz bir hayat yaşar. NLP, insana geçmişten ders alarak bugüne odaklanmayı ve geleceği planlamayı öğ...Devamını Oku »

Nlp Pratisyen Eğitimi

NLP Pratisyen Eğitimi

Yaşam size dışarıdan gelen verileri ne şekilde anladığınıza bağlı olarak ya çekilmez bir hal alır veya bir cennete dönüşmese bile size yeni ve farklı bazı seçenekler sunar. Bu tam olarak dili ne şekilde yorumladığınıza bağlı olarak değişir. Yalnızca bir cümle sizi telaşa sürükleyebileceği gibi, aynı manaya gelen hatta aynı sözcüklerle kurulmuş bir başka cümle ise sizi rahatlatabilir. Bütün problemlerin temel noktası zihindir. Fiziksel rahatsızlıklar önce zihinsel düzeyde başlar. Hiçbir hastalık yoktur ki zihinsel bir sebebi bulunmasın. Zihninizi tanımanızı ve bedeninize güvenmenizi arzuluyoruz. İşte bu eğitim içerisinde biz, şuana kadar hiç duymadığınız ve görmediğiniz şekliyle zihninizi ve bedeninizi size tanıtıyoruz. Birçok insan mesleki yaşamlarından hoşnut değillerdir. Kendilerine, kariyerleri hakkında sorular sorulduğunda hiçbirisine net cevaplar verememektedirler. İnsanların yaşamları boyunca ne istedikleri, önemli sorulardan birisidir. İnsa...Devamını Oku »

Antalya Nlp Eğitimi

 Antalya   NLP Eğitimi

NLP’nin büyülü yolculuğuna hoş geldiniz. Belki çok sayıda kitaplar okudunuz, bir kısmınız yakınlarından NLP’yi duydu, şuanda ise sizin yaşama zamanınız geldi. Şimdi NLP dünyası içerisindeki kişisel yolculuğunuza başladınız, yaşamın şimdiye kadar hayal edebileceğinizden çok daha fazla renge, dokuya, tada ve coşkuya sahip olduğunun farkına varacaksınız. Yaşamınız harika bir macera şekline dönüşecek, siz kendi romanınızın yazarı ve yönetmeni konumunda olacaksınız. Bütün problemlerin temel noktası zihindir. Fiziksel rahatsızlıklar önce zihinsel düzeyde başlar. Hiçbir hastalık yoktur ki zihinsel bir sebebi bulunmasın. Zihninizi tanımanızı ve bedeninize güvenmenizi arzuluyoruz. İşte bu eğitim içerisinde biz, şuana kadar hiç duymadığınız ve görmediğiniz şekliyle zihninizi ve bedeninizi size tanıtıyoruz. NLP Eğitiminin İçeriği; 1. NLP’nin Tarihçesi 2. NLP’nin Tanımları 3. NLP’nin Ön Kabulleri 4. Öğrenme Basamakları Devamını Oku »

Antalya Nlp Eğitimi

 Antalya   NLP Eğitimi

İyi Bir İletişimci Olmak: NLP, her davranışın bir yapı içerisinde olduğunu; bu yapıları öğrendiğimizde ya da değiştirdiğimizde arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşabileceğimizi söyler. Buna ek olarak duyarlılığımızın, bakış açımızın ve insanlarla olan iletişimimizin gelişmesini sağlar. Beyni Etkin Kullanmak: NLP bir meydan okuma sanatıdır. İnsanın en büyük meydan okuması ise kendi beynine yöneliktir. NLP ile amaç "beyni tarafından yönetilen bir insan" durumunda olmaktansa "beynini yöneten bir insan" olmayı başarmaktır. Bu sayede en büyük sermayemiz olan beynimizi etkin bir biçimde kullanmayı öğrenebiliriz. Bir insan hangi durum içerisinde olursa olsun beynini etkin ve verimli bir şekilde kullanabilir. Pozitif Düşünmek: NLP pozitif bir düşünce sistemidir. Yaşama çok karamsar ve negatif bir şekilde bakan biri NLP teknikleri ile bakış açısını değiştirip, içinde bulunduğu durumdan çıkarak yaşama pozitif bir şekilde bakmayı ve pozitif düşünmeyi rahat bir şekilde öğrenebilir....Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Yukarı Çık