Mental Aritmetik

İzmir Mental Aritmetik

İzmir Mental Aritmetik

Turtle Mental Aritmetik Eğitimi Alan Çocuklar ; Her türlü sayısal işlemi, kağıt – kalem veya herhangi başka bir materyal kullanmadan,bir kaç saniye içinde tamamen zihinden çözebilirler. Turtle Mental Aritmetik Eğitim Programına Katılan Çocuklarımız Dikkat ve Konsantrasyon sorunundan kurtulur Zihinden birkaç saniyede matematiksel işlemleri yapar Zeka Potansiyeli %1000 artar Öğrenme kapasitesi ile HAFIZA ve ZEKA potansiyeli olağanüstü artar Özgüveni gelişir Kendisine inancı, yeterlilik ve başarı duygusu gelişir Siz de çocuğunuzun dehasını keşfetmek istemez misiniz? Anneler Babalar Çocuğunuzun Eğitimi sizin için ne kadar önemli? Evinizdeki Dehayı keşfetmek istermisiniz? 6-12 yaş aralığındaki çocuğunuzun hesap makinesi hızıyla aritmetik işlemleri yapmasını ister misiniz? Çocuğunuzun DİKKAT ve kurtulmasını ister misiniz? Çocuğunuzun ...Devamını Oku »

Abaküs Mental Aritmetik Eğitimi

Abaküs Mental Aritmetik Eğitimi

Mental Aritmetik sisteminin egzersizleri ve uygulamaları sayesinde bir problem sorulduğunda, çocuklar çözüm için özel bir çaba göstermeksizin, doğal olarak hayal güçlerini kullanmaya başlamakta ve kolayca çözüme ulaşmaktadırlar. Hayal gücü ve görsellik, çocukların sağ beyinlerini de öğrenmenin içine katarak, hem öğrenme güçlerini, konsantrasyonlarını ve anlama kapasitelerini arttırmakta, hem de öğrenmekten zevk almalarını, kendilerine güvenmelerini ve eğlenmelerini sağlamaktadır. Mental Aritmetik eğitimi alan çocukların beyinlerinin holistik bir biçimde gelişmesine imkan tanıyarak olağan üstü sonuçlara yol açan bir zeka eğitimi programıdır. Bu program, bazı özel hafıza teknikleri ile yine özel zihinsel aritmetik tekniklerinin birleştirilmesi sonucu beyinde arttırılmış bir güç yaratarak öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerine imkan tanıyan bir programdır. Mental çalışma egzersizleriyle yeterli düzeye ulaştıktan sonra Abaküs ortadan kaldırılır. Bellekte fotografik olar...Devamını Oku »

Mental Aritmetik Nedir?

Mental Aritmetik Nedir?

MÖ 2400 yıllarında Çin'de geliştirilen abaküs, denizaşırı ticaret yapan tüccarlar sayesinde Girit ve Miken bölgelerinden Avrupa ve Amerika'ya yayılmıştır. Abaküs, hareketli parçalara sahip olduğu bilinen ilk hesap makinesidir. Arap sayıl arının ve sıfır kavramının abaküs yardımıyla geliştirilmesi tarih öncelerine gitmekle beraber, halen dünyanın değişik bölgelerinde özellikleokul öncesi çağdaki çocukların matematiksel zekasını geliştirmek amacıyla kullanılmaktadır. Çağdaş hesap makinelerinin ve bilgisayarların atası sayılan hesap aygıtı olan Abaküs'te amaç 4 ana matematiksel işlem olan toplama, çıkarma, çarpma ve bölme yapmaktır. Babilliler'in buluşu olan abaküs, yüzyıllar boyunca ticarette büyük önem taşımıştır. Abaküsün temeli Girit ve Miken'e dayanmakta ve ilk abaküs örneklerinin hemen hepsinde Girit ve Miken süsleme sanatından örnekler de bulumaktadır. Zihinsel İşlem, özellikle disiplinli eğitimler veren kurumlarda yetişen öğren...Devamını Oku »

1 2
Yukarı Çık