Kuantum

Kuantum Düşünce Tekniği

KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ

''Kuantum Dşnce'' st nitelikli bir dşnme biimidir. Sıradan dşnce biimleri kendisini tekrar eden, etkisiz ve sınırlı enerjilerden oluşur. Sıradan dşncelerin değiştirme ve oluşturma gleri yoktur. Daha ok vesvese, kuruntu,başıboş hayaller biiminde akar. Oysa Kuantum Dşnce derin dzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı dşnme biimini oluşturur. Kuantum dşnce tekniği ile birey, kendi hayatının efendisi durumuna geer. Kuantum Dşnce daha da ilerisi ortak zeka alanında işlem yapar. Btn ev...Devamını Oku »

:: Kuantum Düşünce Tekniği

:: KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ

Bir ok kişi dşndğn sanır, oysa belki de en korktukları şey, gerek anlamda dşnmeye başlamaktır. Dşnmenin bir sanat ve ğrenilebilir bir iş olduğu gereği gnmz dnyasının nc bireylerinin ve toplumlarının bilincinde oluşmaya başladı bile. Herşey dşnceden doğar yasası, bizi Kuantum Dşnce Tekniği'nin diğer temel ilkelerinden de sz etmeye gtrecektir doğal olarak. Bu ilkeler, Kuantum Dşnce Tekniği'nin zerine oturduğu zemindir bir bakıma. 1- İNSAN OK KATLI VE OK BOYUTLU BİR VARLIKTIR İnsan bilinci, ok katlı ve ok boyutlu bir yapı gsterir. Gnlk bilincimizden derinlere inildiğinde; Bilinaltı, z Bilin, Ortak Bilin ve btü...Devamını Oku »

Kuantum Değişimi Ve Kişisel Gelişim,

 KUANTUM DEĞİŞİMİ VE KİŞİSEL GELİŞİM,

Bir zamanlar bilim adamları atom iin maddenin en kk halidir ve blnemez demişlerdi. Şimdi ise atom altı paracıkların dnyasından sz ediliyor. Bırakın bilimi, yaşam iin bile kuantum mekaniğinden ve felsefesinden faydalanılıyor. Kuantum mekaniği bugn bildiğimiz her şeyi değiştiriyor. Doğru olarak kabul ettiğimiz birok dşnce sistemini yıkabiliyor. Bu yeni fiziğin dşnce sistemine alışmak ilk başlarda kolay olmayabilir fakat biliyoruz ki, her yenilik nce reddedilir. Kuantum mekaniğinin insanlara bu kadar değişik gelmesinin nedeni, gzmzle gremediğimiz mikrokosmoz dinamiklerinin makrokosmozda da oluştuğunun iddia edilmesindedir. Einstein, Bohr, Plank, Schroedinger ve daha birok bilim insanının katkılarıyla, 30 yılı aşkın bir sre sonucunda Kuantum t...Devamını Oku »

1 2 3 4
Yukarı Çık