Sertifikalı Koçluk Eğitimleri

Sertifikalı Koçluk Eğitimleri

Kişilerin daha iyi hedef belirlemesine ve sonra da o hedeflere ulaşmalarında kişilere önder olur ,yardımcı olur.
Onları kendi başlarına yapabileceklerinden daha fazlasını yapmaya yönlendirir. Daha hızlı sonuç almaları için amaca odaklanmalarını sağlar. Daha fazla üretmeleri için onlara denenmiş araçlar, yol, yöntem gösterir ve destek sağlar. Bunlar sayesinde koçluğu pozitif enerji ve mutluluk sihiri dağıtan, dünya üzerindeki elementler ve renklerle terapi yapan, doğum tarihine ve yıldızlara bakıp bir takım analizler yapan, insanların yalnızca manevi gereksinimlerine çalışan spiritüel bir meslek olarak görme eğilimi başladı. Neredeyse yakında “Tarot ve kahve falı bakılır.” ilanlarının hemen altına iliştirilmiş bir yaşam koçu imzası görmeye başlayacağız. Bu nedenle koçluğun gerçek tanımını yapma gereği hissediyoruz.

Bu yolculuk sırasında koçun çok özel becerilere sahip olması gerekir. İyi bir koç öncelikle etkin iletişim becerilerine sahiptir. Etkin ve empatik dinleme becerisine sahiptir. Danışanıyla uyum kurar. İyi bir gözlemci konumundadır. Danışana güven verir. Güçlü ve etkili sorular sorar. İyi bir lider konumundadır. Danışanı hiçbir şekilde yargılamaz ve yönlendirmez. Her insanın kendi gerçeğine ve sahip olduğu yaşam modeline saygı gösterir. Her bireyi mükemmel olarak yaratılmış ve en iyiyi başarmasına yetecek potansiyele sahip tam bir birey şeklinde görür. Bireyin kendini tanımasına ve mevcut potansiyelini farketmesine yardımcı olur. Danışanı motive eder.
 
Koçluğun işe olan etkisi:


Gelişmiş takım çalışması,

İş arkadaşları ile iyileştirilmiş ilişkiler,

Artan iş memnuniyeti,

Motivasyon

Sorunlarda azalmalar

Uyum sağlanması

Koçluğun sonucu olarak,
üst düzey yöneticiler kendilerini ve başkalarını daha fazla farkına vardıklarını ve yaptıkları eylemler için daha fazla sorumluluk üstlendiklerini bildirmişlerdir. Ayrıca bütün yöneticiler performanslarında olumlu değişimler olduğunu da belirtmişlerdir.


Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.


Koçluk eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :


İzmir’deki Sertifikalı Koçluk eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Sertifikalı Koçluk eğitimini tıklayabilirsiniz.



Antalya’daki  Sertifikalı Koçluk eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Sertifikalı Koçluk eğitimini tıklayabilirsiniz.

Koçluk Eğitimi

İzmir Koçluk Eğitimi




my boyfriend cheated on me with a guy my wife cheated read
redirect click here buy viagra online canadian health
why do men cheat women that cheat on their husbands My husband cheated on me
why do women cheat on their husbands do all women cheat open

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık