Online Koçluk Eğitimi

Online Koçluk Eğitimi

Koçluk süreci bireye adım attırır. Cesur sorularla, cesur yanıtlara ulaştıracak bir yolculuk yaptırır. Koçluk, bir insanın gelişmesine, yeni bir beceri, yetkinlik veya davranış kazanmasına, kendisi için koyduğu hedeflere ulaşmasına, hedeflerini tercih edebilmesine veya bir problemini çözmesine destek olmaktır.

Koçluk, bireyin bulunduğu yerden olmayı arzu ettiği yere ulaşmasını sağlayan yol gösterme sürecidir. Bir bireyin profesyonel ve bireysel başarısına, iş performansına, liderlik ve yönetim yetkinliklerine, bire bir çalışma yöntemiyle odaklanarak kurulan bir danışmanlık ilişkisidir. Bu ilişki danışan ve koç arasındadır.

Yaşam koçunuz ve bireysel gelişim eğitmeniniz olarak çözüme odaklanıyor ve gitmek istediğiniz yolda anahtarlarınızı bulmanız için size profesyonel olarak yardım ediyoruz.Online koçluk hizmeti temelde güçlü bir koçluk hizmetidir. Yalnızca internet üzerinden yapılarak, zamandan ve ulaşım için harcanan süre ve masraftan tasarruf etmenizi sağlar. Elde edeceğiniz sonuçlar yüz-yüze koçluk seanslarıyla aynı seviyede güçlüdür. Günümüzde tüm dünyada gittikçe gelişen bu hizmet ülkemizde de hızla gelişmektedir.

Bu hizmetten yararlanmak için yalnızca bilgisayarınızın ve internet bağlantınızın olması yeterlidir. Online Koçluk Hizmetimiz sesli olarak telefonla veya Skype, MSN gibi yazılımlar aracılığıyla görüntülü olarak internet üzerinden verilmektedir.

Online Koçluk’ta görüşmeler skype ya da telefon aracılığı ile yapılabilmektedir. Koçluk alınan konuya göre değişmekle birlikte en az 30’ar dakikalık 4 görüşme paketi önerilmektedir.

Koçluk eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

Koçluk eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Online Koçluk u tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık