Online Koçluk

Online Koçluk

Koçluk nedir? Koç kimdir? Koçluk bireyin içinde bulunduğu durumdan, olmayı arzuladığı duruma ulaşmasını destekleyen bir süreçtir. Daha verimli, daha mutlu, daha dengeli bir hayat sürmek, mevcut potansiyelini ortaya çıkarmak, kendisini geliştirmek, değişmek, yaşamdan doyum elde etmek isteyen kişileri amaçlarını ve isteklerini gerçekleştirmeye teşvik eder.

Koç, kişinin arzuları ve hayalleri doğrultusunda çıktığı bu yolculuk sürecindeki yol arkadaşıdır.  Koç, bu yolculuk esnasında bireye yalnızca eşlik eden değil, aynı zamanda ona ayna tutarak içsel keşfini ve farkındalığını sağlayan; kişiyi koşulsuz, yargısız dinleyen; kendinden ilham almaya teşvik eden; geçmişte neden olmadığını değil gelecekte nasıl olacağını düşündürten; tercih ettiği yolda sağlam adımlarla yürümesinde cesaretlendiren bir yol arkadaşıdır.

Çocuklarımızla, hayat arkadaşımızla, dostlarımızla olan ilişkilerimizde, sıkışıyoruz, çaresiz durumda kalıyoruz, bazen bir adım önümüzü göremez oluyoruz. Hayatta bir takım fırsatlar çıkıyor önümüze, aynı anda 2, 3 fırsat çıkıyor ve karar veremiyoruz hangi kapıyı tercih edeceğimize, bazen de hiç fırsat yokmuş gibi….Bazen bir şeyi yaşamımıza çekmeyi çok arzularız, çabalarız onun için, uğraşırız olmaz, yeniden deneriz, yeniden ve yeniden….Farklı bir şeyler yapsak başaracağızdır da nedir o farklı, denememiş yol….

Koçluk; tüm bu durumlar içerisinde etkili sorularla ve uygun yöntemlerle göremediğimiz ya da farkında olmadığımız noktalarla ilgili yanıt bulmamıza yardımcı olurken aynı zamanda dengeli bir hayat oluşturmamıza, yaşam yolculuğumuzu eğlenceli kılmamızı da destekler.Yaşam koçunuz ve bireysel gelişim eğitmeniniz olarak çözüme odaklanıyor ve gitmek istediğiniz yolda anahtarlarınızı bulmanız için size profesyonel olarak yardım ediyoruz.

Online koçluk hizmeti temelde güçlü bir koçluk hizmetidir. Yalnızca internet üzerinden yapılarak, zamandan ve ulaşım için harcanan süre ve masraftan tasarruf etmenizi sağlar. Elde edeceğiniz sonuçlar yüz-yüze koçluk seanslarıyla aynı seviyede güçlüdür. Günümüzde tüm dünyada gittikçe gelişen bu hizmet ülkemizde de hızla gelişmektedir.

Bu hizmetten yararlanmak için yalnızca bilgisayarınızın ve internet bağlantınızın olması yeterlidir. Online Koçluk Hizmetimiz sesli olarak telefonla veya Skype, MSN gibi yazılımlar aracılığıyla görüntülü olarak internet üzerinden verilmektedir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
 
Online Koçluk Eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 
Online Koçluk eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.




Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık