İzmir Koçluk Eğitimleri

İzmir Koçluk Eğitimleri

Koçluk eğitimleri koçla eğitimi alacak kişi arasında özel ilkelere dayalı ve uzmanlık gerektiren bir süreçtir. Koçlarla karşılıklı bire bir yapılan her bir görüşmedir. Müşteri ve koç bir konuya odaklandığında bir ya da birkaç seanslık bir çalışma düzenine başlarlar. Kişisel gelişim için koçlarla çalışmak en doğru karardır. Koçluk seansları, kişilerin çözüme ulaşmak için kendi içlerinde varolan kaynaklarını harekete geçirdikleri bir süreçtir. Koçla yapılan görüşmeler, kişinin kendi kendine ilham verdiği ve sonucunda köklü çözümlere ulaştığı önemli çalışma zamanlarıdır.

Bireysel koçluk çalışmalarının yanı sıra üst düzey yöneticiler de yetki üstünlüklerini arttırmak için koçlarla çalışmaktadırlar. Genellikle yöneticiler, ulaşmak istedikleri hedeflere yönelik gitme gücünü kolaylaştırmak, içinde bulundukları dönemi tam değerlendirebilmek ve daha iyi yönetim performansı oluşturmak için koçlarla çalışırlar.

Koçluk, bireylerin gelişimini hızlandırmak amacıyla yapılandırılmış, etkileşimli bir süreçtir.

Öğrencinin performansını ya da davranışını düzeltmeye odaklanmıştır.

Koçluk, kişilerin içindeki potansiyelin, anlamlı ve önemli amaçlara ulaşmak için ortaya çıkmasını kolaylaştırmaktır.

Koç;

Kişilerin daha iyi hedef belirlemesine ve sonra da o hedeflere ulaşmalarına yardımcı olur.

Onları kendi başlarına yapabileceklerinden daha fazlasını yapmaya yönlendirir.

Daha hızlı sonuç almaları için amaca odaklanmalarını sağlar.

Daha fazla üretmeleri için onlara denenmiş araçlar, yol, yöntem gösterir ve destek verir.

Güçlü ve gelişebilir yanlarımız bizim için önemlidir en önemli kaynağımızdır, hedefimiz güçlü yönlerimizi öne çıkartmaktır.

Etkili olabilmemiz için sadece düşünceleri değiştirmemiz yeterli değil, davranışları değiştirmeli ve eylem planına göre hareket
etmeliyiz.

En mükemmel strateji bile o stratejiyi gerçekleştirecek davranışsal değişikliklerle desteklenmediği sürece olumlu sonuç vermeyecektir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Koçluk eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Koçluk eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Koçluk eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık