Ankara Koçluk Eğitimi

Ankara Koçluk Eğitimi

Koçluk; güçlü soru sorma becerilerini geliştirmeyi, “koçluk alanında” kalarak kişilerin kendi kaynaklarını harekete geçirmeleri ve gerçekte ne istediklerini, bu isteklerine nasıl ulaşabileceklerini, kararlılıkla sonuca ulaşmak üzere bu isteklerini nasıl sürdürebileceklerini ve ulaşılacak sonucun net tanımını nasıl yapabileceklerinin yaklaşımlarını ortaya koyan bir disiplindir.
Ankara koçluk eğitiminde danışanlarımıza, bireysel koçluk yaptığımız kişilerin sahip oldukları bu kaynaklara ulaşabilmelerini sağlamak. Bireysel koçlukta kendi kaynaklarını harekete geçirebilen, onlardan yararlanmayı başaran insanlar, sorunlarının çözümü yolunda ilk büyük adımı atmış olacaklar. NLP ile bilinçaltında büyük bir değişim yaparak, istediğimiz olumlu sonuçlara daha hızlı ve pratik bir şekilde ulaşabiliriz.
Bu sürecin doğal bir parçası olarak, kişisel değerler ve yaşam vizyonu, hedefler ve yaşam dengesi üzerinde çalışılır. Danışanların hayatlarının tüm alanlarıyla ilgili koçluk yürütülebilir. Koçluk, kişisel dönüşümü amaç edinmiş, hayatının kontrolünü elinde tutmak isteyen, doğuştan var olan içsel gücüyle bağlantılı yaşama hakkını kullanmak isteyen herkesin, yaşamının bir parçası yapabileceği bir yolculuktur.

Ankara Koçluk Eğitimi bizlere neler kazandırır?

•    Kendinizi tanımanızı sağlar.

•    Olumlu ve olumsuz alışkanlıklarınızı fark etmenizi sağlar.

•    Amacınıza ulaşmanızda sizi harekete geçirecek ve gelişmeleri sizinle birlikte izleyecek kişidir.

•    Sizin istediğiniz yaşamı sürdürme yolculuğunuzda ortağınızdır.

•    Hedeflerinizi gerçekleştirmek için gereken araçları, yapıyı ve desteği temin eder.

•    Vizyonunuzu gerçeğe dönüştürme sürecini sizinle paylaşır.

•    Zenginliğinizi ve potansiyelinizi açığa çıkaran, sizi hem zorlayan hem de motive eden kişidir.
Türkiye'nin önde gelen master koçlarından olan Cemal KONDU'dan mükemmel eğitim alma imkanı. Yalnızca İnternet üzerinden yapılarak, zamandan ve ulaşım için harcanan süre ve masraftan tasarruf etmenizi sağlar. Elde edeceğiniz sonuçlar yüz-yüze koçluk eğitimlerinin aynı seviyede güçlüdür. Günümüzde tüm dünyada gittikçe gelişen bu hizmet ülkemizde de hızla gelişmektedir.Bu hizmetten yararlanmak için yalnızca bilgisayarınızın ve internet bağlantınızın olması yeterlidir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Online Koçluk için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık