Koçluk

Koçluk Nedir?

KOÇLUK NEDİR?

‘Coaching’ kelimesi, ingilizce’de değerli malların bir noktadan diğerine taşınması için kullanılan bir ulaşım aracına verilen isim olarak ilk kez 1500’lü yıllarda kullanılmıştır.Günümüzde “koçluk” (Coaching) kelimesinin hayatındaki kullanım alanına baktığımızda, kelimenin bu orijinal anlamını halen koruyor. Koçluk(Coaching) insanların hedeflerine ulaşımını sağlayan ve kolaylaştıran yönetsel araç olarak görülecektir. Koçluk nedir? İş dünyasında ve yönetim literatüründe ise söyle...Devamını Oku »

Koçluk Eğitimi

KOÇLUK EĞİTİMİ

Koçluk eğitimleriyle amacımız, koçluk eğitimine katılımcılarının yaşamlarını istedikleri amaçlarına ulaştırabilme ve amaçlar doğrultusunda hedeflenen değişim ve gelişimi sağlayabilme yeterliliğine sahip koçlar yetiştirerek, eğitim verdiğimiz her kişinin sahip oldukları potansiyelleri açığa çıkarmalarını sağlamak, yaşam kalitelerini yükseltecek ve bunu sürekli idare edebilecek temel ve ileri koçluk teknikleri öğretmek ve temel ve ileri koçluk tekniklerini en üst düzeyde uygulamacı olmalarını sağlamaktır. Koç olmak isteyen katılımcılarımızın kendileri hakkında oluşturmak istedikleri hedeflerini gerçekleştirmek daha ileri taşıyacak eğitimi, temel ve ileri koçluk teknikleri ve isteklendirmeyi nasıl sağlayacaklarını öğretmek ve uygulatmaktır. Bunun yanı sıra aldıkları bu profesyonel koçluk eğitimi sayesinde katılımcılar koçluğun altında ilgi duydukları herhangi bir alanda yetiştirilerek etkin bir şekilde Pr...Devamını Oku »

Profesyonel Koçluk Eğitimi

Profesyonel Koçluk  Eğitimi

SAYGIN INTERNATIONAL koluk eğitimleri, ykselmek isteyen kolar, yneticiler, iş sahipleri, insan kaynakları uzmanları, psikolojik danışmanlar, ğretmenler ve diğer profesyoneller, insan geliştirme grevi olan herkes iin; yeteneklerini, aralarını, tekniklerini daha iyi uygulama imknı yaratmaktadır. Koluk modeli ve uygulamaları, kişinin ileri dzey kişisel eğitimini desteklemek iin atacağı bir adımdır. SAYGIN INTERNATIONAL Koluk Sertifika Programları, şirketlerin genel dşnce yapılarının gelişmesini sağlamakta ve kurumlararası ilişkileri kuvvetlendirmektedir. Pozitif değişimi hedefleyen bu programlar zellikle profesyonel gelişmeyi ve değişmeyi hedefleyen insan kaynakları yneticileri, iş ortakları ve direktrler, kolar, eğitimciler, akademisyenler ve profesyonel kariyerler...Devamını Oku »

:: Koçluk Eğitimi

:: KOÇLUK EĞİTİMİ

Ko, size belli konularda danışmanlık yapan, tecrbesini paylaşan ve size yol gsteren bir uzman kişidir. Koluk ok farklı kategorilere ayrılabilir. -Yaşam Koluğu -ğrenci Koluğu -Performans Koluğu -Spor Koluğu -Kariyer Koluğu -Ynetici Koluğu -Satış Koluğu -Takım Koluğu -Aile Koluğu -İlişki Koluğu -Kurumsal Koluk Ko, uzmanlık alanında ok derin bir bilgi birikimine ve tecrbeye sahiptir. Bazen bir ko, yaşam boyu deneme yanılma yoluyla ğrenebileceğiniz tecrbeyi size birka saatte kazandırabilir. Tm başarılı insanların mutlaka bir koa ihtiyaları vardır. Dnyada ve Trkiyede ko&cced...Devamını Oku »

:: Koçluk Eğitimi

:: KOÇLUK EĞİTİMİ

Koluk eğitimleriyle hedefimiz, katılımcılarının hayatlarını istedikleri hedeflere taşıyabilme ve hedefler doğrultusunda amalanan değişim ve gelişimi sağlayabilme yeterliliğine sahip kolar yetiştirerek, eğitim verdiğimiz her kişinin sahip oldukları potansiyelleri aığa ıkarmalarını sağlamak, hayat kalitelerini ykseltecek ve bunu srekli idare edebilecek temel koluk teknikleri ğretmek ve temel koluk tekniklerini en st dzeyde uygulamacı olmalarını sağlamaktır. Ko olmak isteyen adaylarının kendileri hakkında oluşturmak istedikleri gerekliği daha ileri gtrecek eğitimi, koluk teknikleri ve isteklendirmeyi nasıl sağlayacaklarını ğretmek ve uygulatmaktır. Bunun yanı sıra aldıkları bu profesyonel koluk eğitimi sayesinde katılımcılar koluğun altında ilgi duyduk...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Yukarı Çık