Koçluk

Kişisel \ Bireysel Gelişim ( Koçluk, Koçluk Eğitimi, Kurumsal Koçluk, Kariyer)

 KİŞİSEL \ BİREYSEL GELİŞİM ( Koçluk, Koçluk Eğitimi, Kurumsal Koçluk, Kariyer)

KİŞİSEL / BİREYSEL GELİŞİM, (KOÇLUK NASIL KOÇ OLURSUNUZ?) Dünyanın en büyük şirketleri ve Kurumlar, takım odaklı bir çerçevede yaşıyorlar. Koçluk da buna çok uyumlu. Peki, ülkemizde durum ne? ülkemizde koçluk henüz başlangıç aşamasında. fakat Türkiye hızla endüstrileşiyor. Dünyadaki bütün büyük şirketlerin Türkiye’de ofisleri var. Koçluk hızla yayılacak bu yüzden en kısa zamanda. Koçluğun şirketlere ve kurumlara faydaları nelerdir? (koçluk, kolcuk, koçluk eğitimi, nlp, kişisel gelişim) Koçluk sadece şirketlerin personellerini elde tutmasına değil, onları geliştirmelerine de katkı sağlıyor. Araştırmalar, koçluğu kullanan kurumlar ve şirketlerin altı kat daha fazla verimli olduğunu gösteriyor. Koçluğu kullanan kurumlar daha az eleman sirkülasyonu, daha etkili liderlik, daha odaklı takımlar, daha etkili stratejiler oluyor. Koçluk sayesinde yöneticiler takımlarını daha iyi motive ediyor, uyumlu hale getiriyor. İnsan...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim(Nlp İle Koçluk - Nlp - Nlp Seminerleri)

Kişisel Gelişim(NLP İle Koçluk - NLP - NLP Seminerleri)

NLP KOÇLUĞU NLP, istedikleri şeyi gerçekleştiren insanların genellikle çeşitli temsil sistemlerini kullanarak hedeflerini çok güçlü, çok canlı ve gerçekmiş gibi hayal edebilme eğiliminde olduklarını gösterdi. Arzulanan gelecekte onun nasıl olabileceğinin açık ve net görüntüsüne sahip olabilirler, bundan sonra ne gibi şeyler olabileceğini hissedebilirler, övgü sözlerini işitebilirler ve bunun gibi şeyler. Başarılı bir geleceğe sahip olmanız için size NLP teknikleri yardımcı olacaktır. Modelleme Bir şey tarif edildiği zaman, öğretilebilinir ve öğrenilebilinir de. NLP Eğitimleriyle Hayatınızı Değiştirebilirsiniz NLP'nin kurucuları, tam olarak birisinin bir şeyi nasıl yaptığını gösteren bu işleme "modelleme" ismini verdiler. Taklit etmek istediğimiz tarzda üstünlükler gösteren bir kişi hakkında ne kadar çok şey bilirsek onun çalışma şeklini takip e...Devamını Oku »

Master Certified Coach Eğitimi

Master Certified Coach Eğitimi

Koçluğun, kişilerin performansını ve başarısını artıran etkili bir sistem olduğu tüm dünyada kabul görmektedir. Kişisel gelişim ve is dünyasının yanı sıra, koçluk okullarda da başarıyla uygulanmaktadır. Öğrenci koçluğu Kanada, A.B.D, İngiltere, Avustralya gibi ülkelerde gittikçe yaygınlaşmakta ve bu ülkelerin başarılı okullarınca rağbet görmektedir. Bugün ülkemizin başarılı bazı okullarında da uygulanmaya başlanmıştır. Sertifikalı Koçluk Programı size aynı anda iki kapı birden açmaktadır. İster bu programda kazandığınız bilgileri mevcut kariyerinizde uygulayın ve hedeflerinize çok daha hızlı ulaşın, isterseniz de “Yaşam Koçu”, “Öğrenci Koçu”, “Satış ve Kariyer Koçu” gibi çağımızın mesleğine dönüşmüş olan bu yeni alanlarda kendi kurallarınızı koyarak ve kendi işinizi yaparak yeni bir kariyer imkanı yaratın. Sadece kariyer hayatınızda değil, özel hayatınızda ve insan ilişkilerinizde de sizi beklentilerinize ulaştıracak bu program sayesinde, her şeyin ötesinde ...Devamını Oku »

Para Koçluğu

Para Koçluğu

Bir para koçu insanlara mali yardım konusunda uzmanlaşmış bir yaşam koçudur. Paralarını tasarruf ve harcama sorunları olan insanlar düzgün bir para koçluğu hizmetlerinden yararlanabilir. Para koçluğunda nihai olarak sorumluluk daima danışandadır. Bir para koçu sadece sorunları netleştirip çözüme rehberlik etmede yardımcı olur ya da mevcut birikimle geleceğe yönelik planlar yapmakta yardımcı olur. Para koçu olarak danışanınız için yapabileceğiniz en önemli şeylerden biri, danışanınızın mevcut mali durumunu değerlendirmesini sağlamaktır, insanlar, zaten ciddi mali sorunlarla karşı karşıya kaldıklarında bir para koçu hizmetlerini ararlar. Bu durumda, para koçu, objektif bir bakış açısına sahip olmalı yüzde yüz gerçeklik ile yardımcı olmalıdır. Bazen dışarıdan bir bakış açısı, insanların mali durumunu tam olarak anlama ve kabul etmesini sağlar. Para koçu danışanın kendi mali sorunlarına çözüm bulmak için yardımcı olabilir....Devamını Oku »

Koçluk Sertifika Programı

Koçluk Sertifika Programı

Koçluk Nedir? Koçluk ile bireyler kendi içsel farkındalığını ortaya çıkararak, performanslarını en üst seviyeye taşıyarak, hedeflerine daha rahat bir şekilde ulaşabilirler. Günümüzde insanlar hedef belirlemek, potansiyellerini keşfetmek, çabalarını etkin hale getirmek için tarafsız bir uzmana ihtiyaç duyarlar. Başarılı birçok işadamı, sporcu ve sanatçı bir koçla çalışmayı tercih etmektedir. Koç, kişinin sahip olduğu yetenekleri keşfedip, onları ortaya çıkararak onları hayatına nasıl uyarlayarak etkili ve kaliteli bir şekilde yaşamasını öğrenmesini sağlar.Yoksa yetenekler kişinin başına çoğu zaman bela olur. Koç kimdir, ne değer katar? Koç amacınıza ulaşmanızda sizi harekete geçirecek ve gelişmeleri sizinle birlikte izleyecek kişidir Koç zenginliğinizi ve potansiyelinizi açığa çıkaran, sizi hem zorlayan hem de motive eden kişidir Koç sizin istediğiniz yaşamı sürdürme yolculuğunuzda ortağınızdır. Koç kendinizi tanımanızı s...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Yukarı Çık