Koçluk

:: Profesyonel Koçluk Ve Koçluk Eğitimi

 :: PROFESYONEL KOÇLUK VE KOÇLUK EĞİTİMİ

SAYGIN NLP DANIŞMANLIK INTERNATIONAL kurucusu Profesyonel Kou Cemal KONDU, son yılların popler mesleği ile ilgili şunları sylyor: Bizim işimiz, yaşamda bir denge kurmaya ynelik alışmalar yapmaktır. Kişilere liderlik, zgven kazandırıyoruz. Hayatımıza sokulmuş bir disiplinel alışmadır Koluk. Her bir alışma iinde mutlaka farklı bir bakış aısı yakalar ve bunu nasıl kullanacağınızı anlarsınız. Bir ok insan gerek kariyerini gerekse kişisel hayatını ynetmek iin Koluk hizmeti almayı tercih ediyor. ABDde alışanların yzde 80i hayatında en az bir kez Koluk hizmeti alırken, Avrupada bu oran yzde 60. Gnmzn en popler me...Devamını Oku »

Koçluk Nasıl Koç Olursunuz?

Koçluk Nasıl Koç Olursunuz?

Koçluk Nasıl Koç Olursunuz? Dünyanın en büyük şirketleri ve Kurumlar, takım odaklı bir çerçevede yaşıyorlar. Koçluk da buna çok uyumlu. Peki, ülkemizde durum ne? ülkemizde koçluk henüz başlangıç aşamasında. fakat Türkiye hızla endüstrileşiyor. Dünyadaki bütün büyük şirketlerin Türkiye’de ofisleri var. Koçluk hızla yayılacak bu yüzden en kısa zamanda. KoçluğunDevamını Oku »

Nlp Koçluğu

NLP Koçluğu

NLP Koçluğu NLP, istedikleri şeyi gerçekleştiren insanların genellikle çeşitli temsil sistemlerini kullanarak hedeflerini çok güçlü, çok canlı ve gerçekmiş gibi hayal edebilme eğiliminde olduklarını gösterdi. Arzulanan gelecekte onun nasıl olabileceğinin açık ve net görüntüsüne sahip olabilirler, bundan sonra ne gibi şeyler olabileceğini hissedebilirler, övgü sözlerini işitebilirler ve bunun gibi şeyler. Başarılı bir geleceğe sahip olmanız için size NLP teknikleri yardımcı olacaktır. Modelleme Bir şey tarif edildiği zaman, öğretilebilinir ve öğrenilebilinir de. NLP'nin kurucuları, tam olarak birisinin bir şeyi nasıl yaptığını gösteren bu işleme "<...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Yukarı Çık