Koçluk

Kurumsal Koçluk Eğitimi

Kurumsal Koçluk Eğitimi

Koluk yksek getirisi olan bir oyundur: Mutluluk. İnsanlar koluk almaya gelirler; nk mutlu ya da daha mutlu olmak isterler. İyi deneyimlerle dolu tatmin edici bir hayat isterler. İyi ilişkiler, hoşlandıkları ve gurur duydukları, kabiliyetlerini kullanabildikleri, para kazandıkları bir iş isterler. Hayatın zevklerini sonuna kadar tatmak isterler. Gzel dşlerinin gerekleştiğini grmek ve en yksek değerlerini yaşamakta olduklarını hissetmek isterler. ok kişi tarafından hoşlanılmak, bazılarınca sevilmek ve herkes tarafından grlmek isterler. İşletme koluğu da aynı şekilde yksek bahislere, belki de işletmenin hayatını srdrmesine oynar. Gelişmekte olan bir işletme krlıdır, o işletmede alışmak hoştur, işletme hedeflerine ulaşır ve z değerl...Devamını Oku »

:: Koçluk Sertifikası

:: KOÇLUK SERTİFİKASI

Amerika'dan İngiltere'ye, Almanya'dan Avustralya'ya kadar uzanan 5 kıtada ve Trkiye giderek yayılan koluk sisteminin profesyonellerinden biri olmak iin alınması gereken 90 saatlik temel eğitim. Sertifikasyon iin 70 saat koluk uygulaması gerekmektedir. Kişisel ve kurumsal alışmalarda; danışanın kendi i kaynaklarının hedeflerine ulaşması iin yeterli olduğuna, ona istediği yaşamı, tatmin duygusunu ve mutluluğu verebileceğine inanırız. Koluk felsefeyle danışanlarımıza gidecekleri yolda eşlik ederiz. Kolukta danışan, yolculuk boyunca kendini keşfedeceğinden yaşamındaki en keyifli en heyecanlı anları yaşar. Kolukta, danışanın i kaynaklarına yoğunlaşmasına ve zellikle de gl olduğu ynlerin ve doğal yeteneklerinin farkına varmasına yardımcı oluruz. nk insa...Devamını Oku »

Koçluk Ve Mentorluk Arasındaki Farkları

Koçluk ve Mentorluk Arasındaki Farkları

Mentor koçtan farklı; Kişilerin birebir gelişiminde koçluk kullanılırken, şirketlerde daha çok mentorluk sistemi tercih ediliyor. Mentor, tecrübeli ve dürüstlüğüne en çok güvenilen üst düzey yöneticiler arasından seçiliyor. Koç ise, motive eden, öğrenmeyi destekleyen, izleyen, geri bildirim veren, yol gösteren, gelişime ve değişime eşlik eden bireysel danışmanlara deniyor. Koçların hem psikoloji hem de iş dünyasına hakim olmaları bekleniyor.Koçluk eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için : İzmir’deki Koçluk eğitimlerimiz için Devamını Oku »

:: Koçluk Nedir?

 :: Koçluk Nedir?

Profesyonel Koluk, danışanların zel ve iş yaşamlarında istenilen sonuları elde etmelerine yardım eden bir işbirliği srecidir. Profesyonel Koluk, danışanların performansını arttırmak, ğrenmelerine derinlik ve yaşamlarına kendi kaliteleriyle zenginlik katmayı hedeflerler. Profesyonel Koluk danışanının bugn nerede olduğuna ve yarın ne yapmak ve nerede olmak istediğine odaklanır. Profesyonel Koluk dnyada uzun zamandan beri yapılırken Trkiyede henz ilk dnemlerini yaşamaktadır. Profesyonel Koluk gelişimine gz atarsak Profesyonel koluğun, psikoloji,davranış bilimleri, trans, meditasyon, kariyer geliştirme, iletişim, duygusal zeka, mitolojiye, kişisel gelişimden sosyal psikolojiye, sistem yaklaşımından spor psikolojisine ve eğitime kadar birok bilim ve ...Devamını Oku »

:: Koçluk Nedir?

:: KOÇLUK NEDİR?

Koluk eğitimden farklıdır nk koluk eğitimi, alışma yada deneyim yolu ile bilgi ve beceri edinme srecidir. Eğitimi veren ko konusunda uzmandır. Ko ğrencinin yapamayacağı bir şeyi bilir yada yapar. ğrencinin soruları kounsa cevapları vardır. Eğitimde ğrenci doğrudan kotan ğrenir. Kolukta ise danışan kendisi araştırarak ve harekete geerek ğrenir. Koluk psikoterapiden farklıdır nk Psikoterapi ruhsal hastalıklarla uğraşır. Psikolojik yada buna bağlı fiziksel semptomlardan kurtulmak isteyen kişi iindir. Duygusal iyileşme zerine odaklıdır. Koluk ruhsal rahatsızlıkları tedavi etmez, etmekle de ilgilenmez. Kolar kendilerine gelen kişinin bu alanda uzman biri ile alışması gerektiğini grrle...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Yukarı Çık