Karne

Sahte Karne

 Sahte Karne

2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılının son günlerine yaklaştığımız şu günlerde ( ben bu yazıyı yazarken 3 Haziran 2012 ) Öğrencilerimizi bir karne heyecanı sarmış durumda. Bu heyecan Karne notları iyi olan öğrencilerde sevinç ve mutluluk olarak göze çarparken, yıl boyu yeterince ders çalışmayıp Karnesinde notları kötü olan öğrencilerde endişe olarak ortaya çıkıyor. Ama ben bu gün bu yazıyı okuyanlara bambaşka bir durumdan söz edeceğim. Söz edeceğim mesele sahte karne meselesidir. Evet, Yanlış okumadınız sahte karnehakkında bir öğretmen olarak bilgi vereceğim. Ama bu bilgi sahte karne nasıl hazırlanır, Sahte karne nasıl yapılır, sahte karne yapma programı indir vs. hakkında olmayacak. Öncelikle bu yazıyı neden yazdığımı açıklamam gerekecek sanırım. Bu yazıyı yazdım çünkü yıl sonuna yaklaştığımız şu günlerde bu konuda Google aramalarının arttığını ve internette sahte karne hazırlama konusunda içeriklerin bulunduğunu esefle gördüm. Karne öğrencilerimizi...Devamını Oku »

Karne Görüşleri

Karne Görüşleri

1, 2, 3, 4 VE 5. SINIFLAR İÇİN 1- Başarı Düzeyi Yüksek Öğrenciler Ders içi ve ders dışındaki davranışlarınla beni çok mutlu ettiğin için teşekkür ederim. Tebrik eder, bu başarılarının bir ömür boyu devam etmesini temenni ederim. Örnek bir yaşam sergileyebilmek için bu yaştan örnek adımlar atmandan dolayı tebrik ederim. Öğrencime ve velime teşekkür ederim. Derslerde son derece başarılı ve ilgili bu ilgi ve başarının devamını dilerim. Teşekkür ederim. Disiplinli çalışması başarıyı getirdi. Aile olarak gösterdiğiniz destek, başarısını artırdı. “Değerli öğrencim............; kendini geliştirmek için kitaplar, dergiler ve gazeteler oku, okuduklarından elde ettiğin bilgi ve becerileri sana fayda sağlayacak şekilde, nasıl uygulayabileceğini düşün, günlük yaşantında uygula, uygulamaya başladığın bir işi sonuç alıncaya kadar bıkmadan takip et, yarıda bırakma. Seni ve aileni tebrik ederim.” 2- Orta Düzeyde Başarı Gösteren Ö...Devamını Oku »

Karne Günü Söylenen Sözler

Karne Günü Söylenen Sözler

Kısa bir süre sonra öğrenciler tatiline girecekler ve bir coşku içerisinde karnelerini alacaklar. Son yıllara baktığımızda karnedeki düşük notlar nedeniyle intihar vakaları artmış ve üzücü sonuçlar yaşanmıştır. İntihar girişimlerinin yanında karnedeki düşük notlar nedeniyle birçok olumsuz davranışlar meydana gelmektedir. Çocukların belki de mutlu oldukları en güzel günlerden biridir karne aldıkları gün. Özellikle ilköğretimde okuyan öğrenciler, büyük bir sevinç ve heyecanla bekler karne alacakları günü. Karne günü bazı örgenciler sevinçle koşarken evlerine bazı öğrenciler ise kaygı içinde, evde neler yaşanacağını, ailesinin nasıl bir tepki vereceğini belki de korkusundan abartarak günler boyu düşünür dururlar. Ailelerin özellikle karne haftası içinde çocuklarıyla karne konusunda olumlu konuşmaları hatta karnedeki kırık notlardan dolayı kendisini üzmemesini, hiçbir şekilde kızmayacaklarını ifade etmelidirler. Kesinlikle korkutucu, suçlayıcı veya ...Devamını Oku »

Karne İle İlgili Öğretmen Sözleri

Karne İle İlgili Öğretmen Sözleri

1- İkinci dönem daha gayretli bir çalışma bekliyorum. 2- Notlarınız için üzülmeyin önemli olan bizim size gönlümüzde verdiğimiz notlar. 3- Babana selam söyle 4- Canın sağ olsun 5- Kıymetimi bil 6- Kimseye vermediğim notu verdim yine olmadı 7- Arkadaşlar sınıflara karneler dağıtılacak. PEKİ ÖĞRENCİLER BUNARA NASIL CEVAP VERİYOR 1- İkinci dönem kazığın ucunu yağlayın. 2- Sizin gönlünüzdeki notları karneye geçsek bundan evdekiler anlamıyor. 3- Babam kalp krizi geçirmezse. 4- Geber emi eşoğlueşek 5- Herkes senin gibi olsa 6- Tabi kimseye 0 vermedin 7- Arkadaşlar gaz odalarına. PEKİ EBEBEYNLERİN ÇOCUKLARA YANITI 1- İkinci döne çalışmada evlatlıktan red edeyim. 2- Hocanın gönlüymüş bu notları verdiyse ben o hocanın ....... 3- Babana selam söyleymiş o...çocuğu. 4- Bune biçim notlar lan eşek sıpası 5- Aferim oğlum bir bu notun güzelmiş 6- Aferin oğlum buda en kötüsü 7- Geç l...Devamını Oku »

Karne İle İlgili Komik Sözler

Karne İle İlgili Komik Sözler

- Bugün karneler alındı ve ergen kardeşimin doğum günü olması hasebiyle yine dört ayak üzerine düştü kerata. - Karneler düğün etkisi yaratmış; 2 tane zayıfı olan karne sahibinden boya badanalık makyaj, hiç zayıfı olmayan en sevdiği gömleği giyebilir. - bizim dönemimizde karneler 5 gelmeyince hesap verirdik, standart bir olaydı, şimdi rüşvet istiyo veledler iyi karne getirmek için! - Bugün karneler verilmiş yani milyonlarca liseli bir süre sokaklarda olacak. Acil olmadıkça dışarı çıkmayın, tehlike anında sığınaklara kaçın. - ACE yatırımlarını iki kat arttırdı Ara karneler ile birlikte camasir suyu satislarinda patlama yasanmasi ...Devamını Oku »

1 2 3
Yukarı Çık