NLP ile Anlayarak Hızlı Okuma

NLP ile Anlayarak Hızlı Okuma

Hızlı okuma eğitim programı, isminden de anlaşıldığı üzere, normalden daha kısa zaman içerisinde daha çok döküman okuyabilmek, daha iyi anlamak amacıyla gerçekleştirilen bir okuma tekniğidir. Hızlı okuma eğitimi uzun yıllardır dünyanın çeşitli bir takım ülkelerinde aktif olarak kullanılmaktadır. Ülkemizde ise 1985′lerden bu yana kullanılmaya başlanmıştır. Hızlı Okuma tekniklerinin NLP uygulamalarıyla desteklenmesi ile eğitimden alınan sonuçlar çok daha tatmin edici boyutlara ulaşmaktadır

Hayatımızın her dönemi içerisinde farklı bir imtihana girmek zorundayken, "sınavlarda verilen zaman içerisinde soruları yetiştirebilir miyim?" stresi ve gerilimini bir daha yaşamayacaksınız.

Dikkatiniz öncekinden daha yoğun olacağı için çok daha az sayıda yanlış yapacaksınız.

Hazırlık süreci içerisinde aynı zaman diliminde çalıştığınız konu-kaynak ve "Çözdüğünüz sorular" birkaç kat artacak.

İç ve dış (çevresel) bir takım olumsuz etmenlerden mümkün olduğunca az miktarda etkileneceğiniz için, "Dikkat ve Konsantrasyon düzeyiniz" daha etkin bir durumda olacak.

Okumak sıkıcı ve zor bir etkinlik olmaktan çıkıp, haz - heves veren "Zevkli" bir faaliyet haline dönüşecek.
 
Ödevlerinizi daha kısa zaman içerisinde bitirerek "Kendinize daha çok zaman" ayıracaksınız.

Öğrendiğimiz şeylerin yaklaşık olarak % 85 ini okuma yolu ile elde ediyoruz, okuduklarımızın ise maalesef ancak % 10 unu hatırlıyoruz.  Antalya NLP ile Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri sayesinde okuduklarınızı hem daha iyi "Anlayacaksınız" hem de daha yüksek oranda "Hatırlayacaksınız."

Giriş, gelişme ve sonuç arasındaki bağlantıları daha iyi bir şekilde yakalayacağınız için analiz, sentez, kavrama ve yorum "Beceriniz" daha üst düzeye çıkacaktır.

Çalışan insanlar yoğun tempoları içerisinde "Yorulmayacak" ve eve iş götürmeye ihtiyaç duymayacaklar.


Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 
İzmir'deki Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri eğitimlerimiz için  0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24       numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.
 
Antalya'daki Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veyaburayı tıklayabilirsiniz.

 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık