İş Hayatında Hızlı Okuma'nın Önemi

İş Hayatında Hızlı Okuma'nın Önemi

İŞ HAYATİNDA OKUMANIN ÖNEMİ

Kendinizi yansıtmayı cesaretlendirmenin bir yolu, okumanın iş hayatındaki önemine göz atmaktır. Sanayi toplumları, yüksek teknoloji toplumlarına dönüştü. Bu teknoloji ise muazzam bir bilgi birikimi oluşturdu. Bu bilgi patlaması o kadar büyük ki, birçok alandaki -zaten çok geniş olan- ortak bilgi hazinemiz her on yılda iki katma çıkıyor. Bu yeni bilgilerden haberdar olmanın en etkili yolu ise okumak. Her alanda okunması gereken şeylerin hacmi insanı sersemletecek kadar büyük.


Ama bunları okumak, hem de verimli bir şekilde okumak gerekiyor. Bu yapılmadığı takdirde, iş hayatında karşılaşılan sorunlar daha da sersemletici olabilir. Çoğu işte büyük miktarda para söz konuşu olduğudan ve işadamları hem ulusal, hem de uluslararası düzeyde önem taşıyan kararlar vermek durumunda olduklarından, yapılan her hata çok şeye mal olabilir. Dolayısıyla, işin gerektiği gibi yönetilmesinde Hızlı ve Doğru okumanın önemli bir rolü vardır. Zamanımızın çoğunu enformasyon alarak, bu enformasyonu düzenleyerek ve ileterek geçiriyoruz. Bu süreçlerin iyi işlemesi, verimli okuma becerilerine bağlıdır. Bu becerileri kazanmanın ilk adımı ise, bu konuyla ilgili Doğru bir tutum geliştirmektir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.


Hızlı Okuma  eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :



İzmir Hızlı Okuma Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz .


İzmir Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitiminitıklayabilirsiniz .


Antalya Hızlı Okuma Eğitimi için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Hızlı Okuma  Eğitimini tıklayabilirsiniz .


Muğla Hızlı Okuma Eğitimi için 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.
 

Denizli Hızlı Okuma Eğitimi için 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya

Denizli Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.



 

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık