Kişisel Gelişim(Hızlı Okuma Rekorları - Hızlı Okuma Seminerleri)

Kişisel Gelişim(Hızlı Okuma Rekorları - Hızlı Okuma Seminerleri)


ŞU ANKİ DÜNYA REKORU SAHİPLERİ

Bu aşamada, şimdi tanıtılacak kişilerin okuma hızları size muhtemelen şaşırtıcı ve ulaşılmaz gelecektir. Fakat bir hızlı okuma kursu bitirdiğinizde, onların rekorlarım kırmak için yanıp tutuşacaksınız!

Hızlı okuma testleri, temelde roman okumaya dayalı testlerdir. Okuyucu, bir romanı mümkün olduğunca hızlı okur. Daha sonra o roman hakkında, söz konuşu kitabı derinlemesine incelemiş kişilere bir konuşma yapar. Bu konuşma, aşağıdaki anan hususlara ilişkin yorumları içermelidir: Karakterler, kurgu, konu, felsefe, semboller, dil düzeyi, edebi üslup, mecazlar, tarihsel kapsam. Hızlı okuma alanındaki ilk On :

Sean Adams ABD 3850

Kjetil Gunnarson Norveç 3050

Vanda North İngiltere 3000

Cris van Aken Hollanda 2520

Mithymna Corke Hollanda 2100

Luc van Hof Hollanda 1906

MichaelJ. Gelb Hollanda 1805

Cinnamon Adam ABD 1782

James Longworth İngiltere 1750

Frank van dr Poli Hollanda 1560

Eğer hızlı okuma alanındaki bu seçkinler kümesine katılmak istiyorsanız, bir hızlı okuma kursuna katılın, tüm Göz-Ucu egzersizlerim yapın, dünyanın her yerindeki Beyin Kulüplerinden birine üye olun, bize o güne kadarki en yüksek okuma hızılarınızı gönderin ve Dünya Hızlı Okuma Şampiyonasına katilin.


-ALINTI-

İZMİRDEKİ ANLAYARAK HIZLI OKUMA KURSLARI VE SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn:[email protected] [email protected]


hızlı okuma teknikleri, izmir konak, izmir haritası, eğitim bilimleri, izmir emlak, eğitim, izmir, halk eğitim, hızlı okuma, halk eğitim merkezi, seminer, izmir otel, izmir net
redirect website buy viagra online canadian health
infidelity why wifes cheat read here
why do men cheat husband cheated My husband cheated on me
how to cheat on husband find an affair signs of infidelity
open looking to cheat married men dating

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık