İzmir Hızlı Okuma

İzmir Hızlı Okuma

Hızlı Okuma Eğitimi Kurs Programı LYS,YGS, SBS, ALES, DGS, KPSS gibi sınavlara hazırlanan ve hali hazırda İlköğretim, Oratöğretim veya Üniversitede okumakta olan bütün öğrenciler, meslekleri gereği mevzuatları sürekli takip etmek durumunda olan çalışanlar, günümüzün yoğun iş ve günlük hayat temposu içerisinde okuma faaliyetine fazla zaman ayıramadığından yakınanlar ve Hızlı Okuma Teknikleriyle bilgiye çok daha kısa sürede ulaşarak yaşam kalitelerini yükseltmek isteyen bireyler için uygundur.

Hızlı Okuma Eğitimi Kurs Programının en temel hedefi katılımcıların mevcut okuma potansiyellerini en az iki kat arttırarak okudukları metinleri anlama oranlarını arttırırken beyin ve göz arasındaki muazzam ilişki hakkında bilgi sahibi olmaları ve bu ilişkiden bilinçli olarak faydalanmalarını amaçlamaktadır. Bu sayede katılımcıların genel kültürlerini ve sözcük haznelerini arttırmaları, bilgiye çok daha kısa sürede ulaşmaları ve gerek okul gerekse iş yaşamları içerisinde çok daha başarılı bireyler olmalarının önü açılmaktadır.

Hızlı Okuma Eğitimi Kurs Programı sayesinde geliştireceğiniz Hızlı Okuma yeteneği zihinsel bir takım aktivitelerin, dolayısıyla bilinç altı düzeyindeki okuma ve algılama süreci ile ilgili olarak zihinsel kalıpları ile yakın ilişki içerisindedir. Okuma ve anlama süreci ile bireyin şahsi okuma performansını bilinçaltı düzeyde ne şekilde ilişkilendirdiği bireyin okuma hızını belirleyen en önemli etmenlerden birisidir. Kişi okuduğunu anlama ile ilgili olarak özgüven kazandığı takdirde okuduğu metni detaylara inmek suretiyle anlama çabası içerisine girmektense okuduğu materyalin içeriğini daha iyi anlayabilme eğilimi gösterir ve bu sayede okuma hızı kendiliğinden artar. Hızlı Okuma Eğitimi Kurs Programı NLP Eğitimi almış uzman eğitmenlerimiz tarafından yapılmakta ve eğitim süresince motivasyonunuz üst düzeyde tutularak ve sürekli idmanlar yaparak okuma faaliyeti ile ilgili olumsuz bilinçaltı kalıplarınızın yıkılması hedeflenmektedir.

Hızlı Okuma Eğitimi Kurs Programının İçeriği


    Okuma Faaliyeti ve göz-beyin ilişkisinin anlatılması
    Etkinliği ispatlanmış Hızlı Okuma Tekniklerinin öğretilmesi
    Zihnimizi verimli okuma faaliyetine hazırlamak ve konsantrasyon egzersizleri
    Gözlerinizin mevcut algılama kapasitesini geliştirmeye yönelik göz egzersizleri
    Okuduğunuzu anlama oranını arttırmaya yönelik etkin ve verimli okuma teknikleri
    Okuma Tekniklerinin öğretilmesi ve Hızlı Okuma metin alıştırmaları
    Sağ beyine yönelik konsantrasyon arttırıcı egzersizler
    Ön okuma ve göz gezdirme yöntemlerine ilişkin tekniklerin arttırılması
    Ölçme ve değerlendirme çalışmaları

Üniversite, KPSS, ALES, DGS, KPDS gibi sınavlara hazırlanan öğrenciler, İş yaşamlarında alanlarıyla ilgili kendilerini geliştirmek isteyen fakat buna fazla zaman ayıramayan her düzeydeki çalışanlar, daha fazla bilgiye kısa zamanda ulaşarak yaşam kalitelerini arttırmak isteyen bireyler Hızlı Okuma Eğitimi Kurs Programından faydalanabilir. Siz de günümüzün çok hılı değişen ve sürekli gelişen bilgi dünyasında bilgiye çok daha kısa sürede ve daha iyi anlayarak ulaşmayı arzu ediyorsanız Hızlı Okuma Eğitimi Kurslarımıza katılabilirsiniz.

İzmir'deki hızlı okuma eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya
burayı tıklayabilirsiniz.
 
 
Antalya'daki hızlı okuma eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya
burayı tıklayabilirsiniz.

İzmir Hızlı Okuma kursu, Hızlı Okuma kursu İzmir, İzmir Anlayarak Hızlı Okuma kursu, Hızlı Okuma Eğitimi İzmir, Hızlı Okuma Teknikleri kursu İzmir, İzmir Hızlı Okuma Sertifika, Hızlı Okuma Eğitmeni İzmir, Hızlı Okuma Egzersizleri İzmir ve Hızlı Okuma Teknikleriyle ilgili tüm bilgileri buradan takip edebilirisiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık