Hızlı Okuma Eğitmenliği

Hızlı Okuma Eğitmenliği

Girilen sınavların çoğu bilgiyi ölçtüğü kadar zamanın nasıl kullanıldığına ölçmektedir. İnsanların büyük bir çoğunluğu okuma hızları yetersiz olduğu için sınavlarda zaman problemi yaşamaktadır. Hızlı okuma teknikleri ile herkesin yaşadığını bu sorundan sıyrılarak, bu durumu kendi başarınız için kullanabilirsiniz.

Amacınız geleceğinizi güven altına almak için gireceğiniz sınavda başarılı olmaksa, hızlı okuma teknikleri hakkında bilgi sahibi olmalısınız. İçeriğinde paragraf şekilde metinler olan soruları çözmek için harcadığınız zaman, soruyu okumak için harcadığınızdan çok daha kısadır. Ayrıca bir soruyu doğru şekilde cevaplayabilmek için öncelikle soruyu anlamak gerekir. Hızlı okuma teknikleri sayesinde okuma ve anlama hızınızı arttırmanız mümkün hale gelmektedir. Zamanı sizin için bir engel olmaktan çıkartın ve bu yöntemleri öğrenerek bu durumu bir avantaj haline dönüştürün.

Okuma hızının belirlenmesinde değişik uygulamalar vardır. Bunlar arasında en sağlıklısı, belli bir zaman dilimi içinde okunan işaret sayısına dayalı olanıdır. Bu yöntemle okunan metinde rakam, harf ve noktalama işareti olarak kaç işaret bulunduğu belirlenir. Zamana bölerek dakikada okunan işaret sayısı elde edilir. Daha kolay olan ve bu yüzden daha yaygın olarak kullanılan bir diğer yol, dakikada okunan kelime sayısının belirlenmesidir. Ancak bu takdirde okuma hızının belirlenmesinde okunan metne göre küçük farklılıklar olabilir. Kimi metinlerde kelimeler hep kısadır. Kimilerinde ise, sekizer, onar harfli kelimeler çoğunluktadır. Bu durumda kısa kelimelerden oluşan metinde okuma hızımız, gerçekte olduğundan daha yüksek, ötekinde tersine daha alçak görünür.

Hızlı Okuma teknikleri, çeşitli göz egzersizleri vasıtasıyla, göz algılama kapasitesini ve duraklama esnasında gözün okuma alanını geliştirme temeline dayanmaktadır. Eğitim neticesinde kazanılan hızlı okuma teknikleri uygulama becerisi ile okuma ve anlama hızları %300 oranında yükselir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Hızlı Okuma  eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki  Hızlı Okuma  eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Hızlı Okuma Eğitmenliğini tıklayabilirsiniz .

Antalya’daki Hızlı Okuma  eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Hızlı Okuma Eğitmenliğini Eğitimini tıklayabilirsiniz .

Bursa’daki Hızlı Okuma  eğitimlerimiz  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veyaHızlı Okuma Eğitmenliğinitıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık