Diyarbakır Hızlı Okuma

Diyarbakır Hızlı Okuma

Hızlı okuma teknikleri, bizlere sadece kitap okurken yardımcı olmaz. Günlük hayatta da birçok işlemimizde fayda sağlar. Örnek vermek gerekirse, bir araba satın almak için satıcı ile anlaştınız. Notere gittiniz ve birçok işlem için imzanızı alıyorlar. Bu belgelere imza atarken çoğumuz okumak isteriz ama sayfalar ve yazıların çokluğundan yakınır ve karşımızdaki kişiyi bekletmek istemeyiz. Bu durumda dolandırılma riskini bile hiçe sayarız. Hızlı okuma tekniği becerisini kullanarak çabuk ve anlayarak okuyacağınız belgeyi imzaladığınızda karşınızdaki kişiyi bekletmediğiniz gibi dolandırılma riskini de ortadan kaldırmış olursunuz.

Her cümleyi kelimelere, hecelere ayırmak beynin okuma işlemini karmaşık bir iş olarak algılamasını sağlar. Ayrıca hızlı okuma önünde duran en büyük engellerden birisi de, gözlerin çok geniş bir görme açısı olmasına rağmen teker teker sadece kelimelere odaklanmasıdır. Hızlı okuma teknikleri insanlara gözlerinin nasıl kullanmaları gerektiğini ve beynin yazıyı ne şekilde algılaması gerektiğini öğretir. Bu teknikler, insanın okuyarak öğrenme hızını direkt olarak etkilediğinden, üzerinde durulması gereken bir konudur.

Bilgi toplumlarının her zaman öne çıktığı günümüzün modern dünyasında, insanların en değer verdiği kavram bilginin içeriği kadar nasıl elde edildiğidir. Hızlı okuma teknikleri sayesinde sizin için öğrenmek çok az zaman harcayarak yapılan bir aktivite olacağından, diğer insanların arasında sıyrılarak bir adım önde yer almanızı sağlayacaktır.
Girilen sınavların çoğu bilgiyi ölçtüğü kadar zamanın nasıl kullanıldığına ölçmektedir. İnsanların büyük bir çoğunluğu okuma hızları yetersiz olduğu için sınavlarda zaman problemi yaşamaktadır. Hızlı okuma teknikleri ile herkesin yaşadığını bu sorundan sıyrılarak, bu durumu kendi başarınız için kullanabilirsiniz.

Hızlı okuma teknikleri sadece sınav esnasında işinize yaramayacaktır. Sınavlara hazırlanırken bilgi edinmek için okuduğunuz metinleri ve harcadığınız zamanı düşünürseniz, asıl avantaja bu dönemde sahip olacaksınız. Öğrenmek için harcanan vaktin kısalmasını sağlayan bu teknikler sayesinde, diğer insanların çalıştığı süre içerisinde sizler çok daha fazla bilgi edinebileceksiniz.

Diyarbakırdaki Hızlı Okuma ve kişisel gelişim  eğitimleri için iş ortakları aramaktayız.

Saygın Coaching & Consulting 15 yıldır bu sektörde ve 10 yıldır "Kişisel Gelişim Profesyoneli" yetiştirmektedir.

Saygın Coaching & Consulting 2012 başladığımız  Franchising çalışmalarımız ile sonucunda 5 şubemizi açtık.
2013 sonuna kadar 10 farklı ilde Franchising çalışmasını hedeflenmektedir. Öncelik noktaların başı İstanbul ve ankaradadır.
 
Saygın Coaching & Consulting ürün ve hizmet çeşitliliği 600 Dolar'dan 15.000 Euro?ya kadar çeşitlilik göstermektedir.

Saygın Coaching & Consulting Son kullanıcıya sunulabilecek kar marjlı sertifikasyon programlarına sahiptir.

Saygın Coaching & Consulting dünya'da sadece bir kaç kurumun verdiği Master Coach  yetiştirme yetkisine sahiptir.

Saygın Coaching & Consulting Sertifika ve Diploma programları her kesimden kişiye hitap edebilmektedir.

Saygın Coaching & Consulting yaratıcı çalışma ekibiyle her geçen gün dudak uçuklatacak yeni projeler üretmektedir.

Saygın Coaching & Consulting yatırım, risk kazanç ve tatmin potansiyeline göre dengeli ilerlemektedir.

Türkiye' de operasyonel olarak yer almamızdan kaynaklanan destek avantajları paylaşmaktadır.

Franchise ile sınırsız kazanç fırsatı vermektedir.

Saygın C & C Genel Merkez

Adres : Kıbrıs Şehitleri Cad.No:30 K:6 D:11 Alsancak / İZMİR

Tel : 0(232) 422 59 54 - 0(535) 667 32 24

E-Posta: [email protected]

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık