Anlayarak Hızlı Okumanın Püf Noktaları

Anlayarak Hızlı Okumanın Püf Noktaları

ANLAYARAK HIZLI OKUMANIN PÜF NOKTALARI

Hızlı okuma derken kitabın bir an evvel bitirilmesi ve anlamadan okuma akla gelmemelidir. Anlayarak hızlı okuma artırılabilir. Hızlı okumanın temel hedefi, amaçları bir an evvel gerçekleştirmektir. Yavaş okuma zaman kaybı olduğu gibi, gerekli malzemelere geç ulaşmamıza neden olur, bu da verimli bir çalışma ve kariyer için kaybedilen düşüncelerdir.

* Her cümlede fuzuli kelimeler vardır, bunlara takılmayın.

* Verilmek istenen mesajı bir an evvel kavramaya çalışın.

* Devrik cümlelere, düz cümlelere takılmayın.

* Dönüp aynı paragrafı okumayın, ileriki cümleler zaten bir önceki satırların açıklayıcısı niteliğinde olabilir

* Okumaya başladığınızda onun dışında başka bir şey düşünmeyin. Okumanın paralelinde günlük hayatın pratik yansımaları düşünülebilir. Çünkü bu, okumanın özümsenmesidir. Ancak konu dışına çıkıp asla dalmayın. Dudaklar başka şey söyleyip beyin başka şey düşünmesin.

* Önünüzdeki satırları okurken gözlerinizi bir sonraki satırlarda gezdirin.

* "Hızlı okuyarak anlamak zordur" sendromundan kurtulun- Bu durum yaygın olan öğrenilmiş çaresizlik durumudur. Unutmayın ki hızlı okuyarak anlayan insanlar vardır, her zaman onları gözünüzün önüne getirin.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Hızlı Okuma  eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir Hızlı Okuma Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz .

İzmir Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitiminitıklayabilirsiniz .

Antalya Hızlı Okuma Eğitimi için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Hızlı Okuma  Eğitimini tıklayabilirsiniz .

Muğla Hızlı Okuma Eğitimi için 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Denizli Hızlı Okuma Eğitimi için 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık