Etkin Hafıza Yöntemleri

Etkin Hafıza Yöntemleri

Konunun bütününü bir anda görme yeteneğiniz artar. Hafıza Teknikleri, beyninizin anladığı dil üzerinden yazma sanatıdır.
Beynin her iki lobuda aktif olarak kullanıldığı için öğrenme kalitesi ciddi olarak artar. “Bir resim bin sözcüğe bedeldir.” Sözünden yola çıkarak konunun fotoğrafını çekmiş olursunuz. Bu şekilde fotoğrafik hafızanızın gelişmesine katkı sağlarsınız.

SBS, LYS,YGS ve benzeri imtihanlar bireylerin geleceklerini belirlemeleri noktasında önemli bir role sahiptir. Bu nedenle öğrenciler yoğun stres, sınav telaşı duygularını kendi içlerinde barındırmaktadırlar. Sınavlara karşı mevcut zihinsel ve duygusal tepkilerimizin pozitif olarak değiştirilmesi başarıyı etkileyen en önemli faktörlerdendir.

İş Hayatında Hafıza Teknikleri;

Açık ofis sistemi hem işletmelerin hiyerarşik düzenlerini esnek hale getirir, üretkenliği düşürür. Dikkat dağınıklığı temel olarak iç ve dış uyarıcılarla bağlantılı çalışmaktadır. Açık ofis ortamı içinde çalışan kişilerin bir aksaklığa uğramadan çalışmalarını devam ettirmeleri çok zordur .

Cep telefonu mesajı, e-posta ya da iş arkadaşınızın konuşmasıyla dağılıyorsanız ve çalıştığınız konuya tekrar odaklanamıyorsanız yani dikkat dağınıklığı yaşıyorsanız bu durum 10-15 dakikanızı alıyor demektir. Bu da verimsiz bir ortam yaratmaktadır. Yapılan bir bilimsel araştırmada  çok sık e-posta kesintilerine uğrayan çalışan kişilerin IQ' larının 10 puan düştüğü gözlemlenmiştir.

İş hayatında aktif olarak çalışıyor ve bu tarz problemleri siz de yaşıyorsanız Hafıza Teknikleri eğitimi ile konsantrasyon düzeyinizi arttırabilir, hafızanıza olan güvenizi geri kazanabilirsiniz.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Hafıza eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki  Hafıza eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Hafıza Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki Hafıza eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Hafıza Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Bursa’daki hafıza eğitimlerimiz  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Hafıza Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık