Güzellik Reçeteleri - ERGENLİK SİVİLCELERİ

Güzellik Reçeteleri - ERGENLİK SİVİLCELERİ

Güzellik Reçeteleri - ERGENLİK SİVİLCELERİ


* Papatya, pırasa suyunda kaynatılır. Süzülerek elde edilen posası şahtere otu ilavesiyle pomat kıvamına gelinceye kadar badem yağı ile yoğrulur. Hazırlanan bu pomattan sivilceli bölgeye sürülür

* Nar kabuğu sirke ile birlikte kaynatılır. Elde edilen sıvı gül suyu ile karıştırılır. Hazırlanan bu karışıma batırılan temiz bir Pamukla sivilceli bölgeye pansuman yapılır.

* Gül, şahtere otu ve papatya sirkeli suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen posası, krem kıvamına gelinceye kadar dövülür ve nar kabuğu ilavesiyle yoğrulur. Hazırlanan krem, badem yağı ile yumuşatılarak sivilceli bölgeye sürülür.

* Şahtere otu kaynar suda yarım saat bekletilir. Elde edilen sıvı tülbentle süzüldükten sonra badem yağı ile karıştırılır. Hazırlanan bu karışımla sivilceli bölgeye kompres yapılır.

* Ergenlik sivilceleri için Aslanpençesi de çok etkili bir bitkidir. Bu bitkinin haşlaması deri için tonik, yumuşatıcı ve iyileştiricidir.


-ALINTI-



REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi)
how to cheat on husband find an affair signs of infidelity
abortion pill where to buy how is the abortion pill surgical abortion process

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık