Fıkralar

Fıkralar Ve Hikayeler( Üzüm )

Fıkralar ve Hikayeler( ÜZÜM )

ÜZÜM ÜZÜMÜ çok seven tilki bir gün ormanda gezerken yüksekçe bir asmadan sallanan şahane üzümlere rastlamış. Bu üzümlere ıığzı sulanan tilki, yüksekte olan üzümlere ne kadar sıçradı İse bir türlü ulaşıp, koparıp yiyememiş. Kesinlikle üzümlere ulaşamayacağım anlayan tilki sıçramaktan vazgeçip; "Aman asmanında üzümü ekşi olur" diye vazgeçmiş ve yoluna devam etmiş. Fıkralar ve Hikayeler( ÜZÜM ) cheater my husband cheated go redirect dating sites for married people why do married men cheat viagra stimulis read here website cheaters caught website why men cheat

Fıkralar Ve Hikayeler(Napolyan

Fıkralar ve Hikayeler(NAPOLYAN

NAPOLYON Tarihe, "Dünyadaki üç önemli şey nedir?" diye sorduklarında; "para, para, para" diye cevap veren kişi olarak geçen meşhur büyük başkan Napolyon Bonapart çok küçük bir bebek iken babasını ve annesini kaybetmiş ve bir yurtta büyümüş. Büyüyüncede hiç bir akrabasını tamyamamış ve bulamamış. Hayatta o kimsesiz ve yapayalnızmış. Daha sonra. büyük başkan olunca hiç bir akrabası ile gözükmeyen o Napolyon'a bir sohbette sormuşlar; "Sayın başkan sİzİn aslınız nereden gelir, nereden başlar?". Napolyon da bu soruya, "Benim aslım benden başlar" diye cevap vermiş. cheater my husband cheated go how to tell if wife has cheated women who want to cheat married men dating wives cheat o...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler( 2X2=4 )

Fıkralar ve Hikayeler( 2x2=4 )

2x2=4 Kanuni Sultan Süleyman zamanında sarayın hazinesinin başkatini ölmüş. Hazineye kumanda edecek yeni başkatibin imtahan ile alınacağı haberi tellallar ile şehire ilan edilmiş, ,: Başkatiplik için olan imtihan saatinde tam iki bin kişi müracatta bulunmuş. Gelen kişileri sırayla Sadrazam imtihan etmeye başlamış. Imtihana giren kişilere Sadrazam tek soru soruyormuş; . 2 x 2 kaç eder? Her, giren kişi "4 eder Sadrazamım" diye bir çırpıda cevap ip, çıkıyormuş. Nihayet 1777 sırada imtihana giren Harun Efendi Sadrazamın bu sorusu karşısında orada bulunan yaverlerden bir kağıt ve bir kalem istemiş. Sorulan sorunun itiliIli kağıda "2 x 2 = 4 eder" diye yazıp Sadrazama okuyup göstermiş. sorduğu soruya yazdığım okuyarak cevap veren Harunefendi'yi gören Sadrazam derhal başkatiplik görevine almış. Fıkralar ve Hikayeler( 2x2=4 ) open my husband cheated with a man how to know if wife has chea...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler( Taş )

Fıkralar ve Hikayeler( TAŞ )

TAŞ Ölüm döşeğindeki adam, yeğenini yanına çağırdı: _ Senden başka kimsem yok... Beş milyon liram yastığm altında duruyor. O parayı alır, görkemli bir taş yaptırır, üstüno adımı yazdırırsın. Arasıra da ziyaretime gelirsin. Amca öldü, yeğen bir pırlanta yüzük alarak parmağımı taktı. _ Ölünün vasiyeti böyle mi yerine getirilir? diyenlere şu karşılığı veriyordu: _ "Taş al" dedi, en pahalısından aldım. "Üstüne adımı ya'!." dedi, yazdırdım... - Taş mezara dikilir. _ Böyle değerli taş çalınmaz mı? Taşın yanına bir de bekçi mı? oturtalım yani? Taş parmağınıda olursa, amcamı her gün anarım. Mezarlıkta olursa yılda bir ya giderim ya gidemem Fıkralar ve Hikayeler( TAŞ ) all wife cheat why people cheat read here reasons why women cheat why are women unfaithful why most women cheat...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler(Eşek Boyama)

Fıkralar ve Hikayeler(EŞEK BOYAMA)

EŞEK BOYAMA Kayseriye yeni gelen yabancı, ayakkabısını boyatırken boyacıya takılmış: - Siz Kayserililer eşeği boyayıp babanıza satarmışsınız. Nasıl yapılır bu ış? Boyacı, fırça sallamayı sürdürerek: - İşte demiş, eşeği böyle boyarız biz! Fıkralar ve Hikayeler(EŞEK BOYAMA) how to tell if wife has cheated women who want to cheat married men dating how to cheat on husband find an affair signs of infidelity open looking to cheat married men dating...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık