Fıkralar

Komik Fıkralar- Neden Vuramadılar

 Komik Fıkralar- NEDEN VURAMADILAR

Komik Fıkralar- NEDEN VURAMADILAR Temel İstanbul’a gelmiş, yürüyormuş. Bu arada 5 dakikada bir top atışları duyuluyormuş. Merak edip sormuş: - Hemşehrim bu top atışları neyin nesi, diye. - Kraliçe Elizabeth'in gelmesi sebebiyle top atışı yapıldığı anlatılmış. Aradan yarım saat geçmiş ve top atışlar» halen sürmekteymiş. Temel yine bir başkasına sormuş: - Bu top atışları neden, diye. Aynı cevabı alınca söylenmiş: - Ulan, yarım saattir bir kadını vuramadılar, be! (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Geri Vites

Komik Fıkralar- GERİ VİTES

Komik Fıkralar- GERİ VİTES Temel ile İdris iddiaya girerler. Temel yeni aldığı mercedes ile on altı saatte Almanya'dan Trabzon'a gidebileceğim' söyler. İdris ise gidemeyeceğini söyler. Mercedesine iddiaya girerler. Temel Almanya'dan yola çıkar. Tam on altı saat sonra Trabzon'a gelir. Hemen idris'i arar. - Ben on altı saatte Trabzon'a gittim. Yeni mercedesi hemen hazırla on altı saat sonra onu gelip alacağım. Aradan on altı saat geçer. Yirmi altı saat geçer. Otuz... elli... yüz... beş yüz... Bin altı saat sonra ancak Alman- ya yo gidebilir. Doğal olarak iddiayı kaybetmiştir. İdris Temel'den mercedesi ister ve nasıl oldu da on altı saatte gelemediğin! sorar. Temel, - Bütün suç hapu Almanlar'da. Bir orbaya beş ileri bir tane geri vites mi koyulur...? (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Kevser

Komik Fıkralar- KEVSER

Komik Fıkralar- KEVSER Müfettiş, imam Hatip Lisesin! teftiş etmek için gelmiştir. Oğretmenlere iyi puan verdikten sonra sınıfın birisine girip öğrencilerin durumunu öğrenmek istemiş. Ön sırada oturan öğrenciye seslenerek: - Oğlum adın ne? diye sormuş. - Fatih, hoca m. - Peki, Fatih, Fatiha suresini oku. Fatih, Fatiha süresin! okumaya başlar. Müfettiş başka bir öğrenciye seslenir. - Oğlum senin adın ne? - Öğretmenin adım Yasin, fakat arkadaşlar genellikle bana Kevser derler. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- Eşek Kaçardı

Komik Fıkralar- EŞEK KAÇARDI

Komik Fıkralar- EŞEK KAÇARDI Çiftçinin birisinin çok büyük bir tarlası varmış. Tarlasıyla övünür, herkese hava atarmış. Bir gün tarlasına geldiğinde onu çok kızdıran bir şey görmüş. Tarlasının ortasına birisi bir yol yapmış. Oturup beklemeye başlamış ve "ilk gelen kim olursa hırsımı ondan çıkaracağım" demiş. Biraz sonra eşeğin üzerinde bir adam, tarlasının kenarından geçmek için gelmiş. Mal sahibi, adamı eşekten indirip eşeği dövmeye başlamış. Eşeği bayıltıncaya kadar dövmüş, daha sonrada adamı aynı şekilde dövmüş. Olayı uzaktan seyreden üçüncü bir şahıs sormuş: - Neden ilk önce eşeği dövdün? Adam cevap vermiş: - ilk önce adamı dövseydim eşek kaçardı. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar- En Güzel Şey

 Komik Fıkralar- EN GÜZEL ŞEY

Komik Fıkralar- EN GÜZEL ŞEY Demirperdenin hüküm sürdüğü yıllarda geçen bir konuşma... Bir Polonyalı'ya sormuşlar: - Dilediğin üç şey olsa, ne dilersin? - İlk olarak Kızıl Çin, Polonya'yı işgal etsin. - Çıldırdın mı sen, güzel şey istesene... - Benim için en güzel şey budur. - Peki öyle olsun, ya ikinci isteğin. - Yine Kızıl Çin, Polonya'yı işgal etsin. - Ya üçüncü isteğin. - Kızıl Çin, Polonya'yı işgal etsin. - Sen ne demek istiyorsun? - Kızıl Çin, Polonya'yı üç defa işgal etmek için 3 defa Sovyet Rusya'yı çiğneyip geçecek. Bir Polonyalı için bun- dan daha güzel istek ne olabilir? (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK H...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık