Fıkralar

Komik Fıkralar - Eski Gazeteler

KOMİK FIKRALAR -  ESKİ GAZETELER

KOMİK FIKRALAR - ESKİ GAZETELER … Başhekim, akıl hastanesinin bahçesinde dolaşıyordu, bir ara baktı, bir kalabalık gözüne çarptı. Hemen oraya gitti. Deliler bir halka oluşturmuş, ortada dönüp konuşan birini dinliyorlarmış: - Mifoseviç seçimleri kaybetti. Türkiye'de enflasyonun düşmesi yolunda büyük bir adım daha atıldı. Rusların Çeçenlere karşı zulmü devam ediyor. Fener bu yıl da kupayı alamadı. Yayla Kupasını Trabzon kazandı... Başhekim çok şaşırarak: - Ne yapıyorlar bunlar böyle? diye sormuş. - Efendim, demişler, ortadaki deli kendinin gazete olduğunu sanıyor, haberleri bildiriyor. Başhekim bundan çok hoşlanmış. Dolaşmasın) sürdürmüş. Az ileride bir de ne görsün.! Sekiz, on deli iplerle sımsıkı birbirlerine bağlanıp bir köşeye atılmamış mı! Hemen yanındakine: - Bunlar niye bu halde? diye sormuş. ~ Onlar mı, onlar okunmuş eski gazeteler efendim... (kişisel...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Deniz Feneri

KOMİK FIKRALAR - DENİZ FENERİ

KOMİK FIKRALAR - DENİZ FENERİ … Amerikan Deniz Kuvvetleri'ne ait ünlü savaş gemisi Missouri'nin görevlileriyle, Nevvfoundland'de görevli Kanadalı yetkililer arasında 1995 yılında yapılan ve tümüyle gerçek olan bu telsiz görüşmesi, Amerikan Deniz kuvvetleri tarafından aynı yıl açıklanmıştır. Amerikan Deniz Gemisi: Çarpışmayı önlemek için lütfen rotanızı 15 derece kuzeye çevirin. Tamam. Kanadalı yetkililerin cevabı: Çarpışmayı önlemek için biz sizin rotanızı 15 derece güneye çevirmeniz! öneriyoruz. Tamam. Amerikan Gemisi: Amerikan Deniz Kuvvetleri gemisinin kaptanı konuşuyor. Tekrar ediyorum, rotanızı değiştirin. Tamam. Kanadalı yetkilinin cevabı: Hayır, biz rotamızı değiştiremeyiz. Tekrar ediyorum; siz rotanızı değiştirin. Tamam. Amerikan gemisi: Burası Amerikan uçak gemisi Missouri adımızı duymamış olanlara hatırlatıyoruz; Ameri-kan Deniz Kuvvetlerinin büyük savaş gemisi Missouri'yiz. Lütfen şakanız...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Çocuk Bezi

KOMİK FIKRALAR -  ÇOCUK BEZİ

KOMİK FIKRALAR - ÇOCUK BEZİ … Günün birinde bir adamın akşam patronla yemeği varmış. Adam takım elbisesine çok güzel ve kaliteli bir kravat almak istiyormuş. Bir mağazaya gitmiş. Yanma bir kadın yaklaşmış ve sormuş: - Ne arzu etmiştiniz efendim? - Bir kravat alacaktım. Kadın: - Bizde müşteriyi memnun etmek esastır kravatlarımız 2. kattadır. Adam 2. kafa çıkmış. Adam, kadına bir kravat istiyorum demiş ve kadın sormuş: - Kravatınız renkli mi olsun yoksa siyah beyaz mı? Adam: - Renkli olsun, demiş. Kadın: - Bizde müşteriyi memnun etmek esastır, lütfen bir kat yukarı çıkın, demiş. Adam çıkmış. Kadına ben renkli bir kravat istiyorum, demiş. Kadın: - Kravatınız renkli ve üstünde çizgiler mi olsun yoksa renkli ve üstünde çiçekler mi demiş? Adam: - Çiçekler olsun, demiş. Kadın: ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Oscar Kazanmanın Yolu

KOMİK FIKRALAR -  OSCAR KAZANMANIN YOLU

KOMİK FIKRALAR - OSCAR KAZANMANIN YOLU … Okyanusta büyük bir gemi hızla ilerliyorken, bir an gemi kaptanı herkesi güverteye çağırmış. Herkes güverteye toplanınca: - Size bir kötü, bir de iyi haberim var, demiş. Hangisi île başlayım? - iyi olanla demiş yolcular... - 11 dalda OSCAR kazanacağız... (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.s...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Çok Şanslıymışsınız

KOMİK FIKRALAR -  ÇOK ŞANSLIYMIŞSINIZ

KOMİK FIKRALAR - ÇOKŞANSLIYMIŞSINIZ … İhtiyar- bir adam yolun karşısına geçmek istiyordu. Fakat trafik çok hızlı akmaktadır. Bu nedenle bir türlü cesaret edip karşıya geçememektedir. Sonunda bütün cesaretin! toplayarak karşıya geçmeye karar verir. Bir hamle ve ihtiyar yere yuvarlanır. Ihtiyara bisiklet çarpmıştır. Bisikletin sahibi ihtiyarı yerden kaldırırken: - Çok şanslısınız, der. İhtiyar bir taraftan kırılmış koluna bakarak bisikletin sahibine sorar: - Neden şanslıymışım ki? - Neden olacak ben kamyon şoförüyüm. Fakat bu gün çalışmadığım için bisikletimle trafiğe çıkmıştım. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ K...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Yukarı Çık