Felsefe

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Evinizin Şekli )

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi( Evinizin Şekli  )

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Evinizin Şekli Evinizin ya da apartmanınızın şekli de yaşam alanınızın feng shui'sini etkiler. Kare ya da dikdörtgen evler en uğurlu evler olarak kabul edilirler, çünkü onlar ana kat planının dışına "sarkan" bölümler içermez ve tüm gerekli kısımları kapsarlar. Feng shui uzmanları, düzensiz şekilde inşa edilmiş evlerde oturmamamızı tavsiye ederler, çünkü böyle evlerde, özellikle "sarkan" bölümde yaşayan kişiler zarar görebilirler. Sarkan bir odada yaşayan kişi, ev balkının normal etkileşiminden kopacak, bu da zayıf çalışma alışkanlığından, küçük sağlık sorunlarına ve daha ciddi şanssızlıklara kadar birçok soruna neden olabilecektir. Bu kişi, ailenin korumasından ve ayrıca yararlı chi'nin deveran yolundan ayrı düşmüş olacaktır. Özellikle L şek...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi (Merdivenler Ve Kapılar)

  Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi (Merdivenler VE Kapılar)

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Merdivenler VE Kapılar Merdivenler önemlidir, çünkü onlar chi'yi bir kattan diğerine taşırlar. Bir iç merdiven asla ön kapının karşısında yer almamalıdır, çünkü bu durumda chi, şans ve para merdivenden aşağı koşarak, kapıdan -ve hayatınızdan- çıkabilir. îdeal olarak, basamaklar yukarı doğru yumuşak bir kavis çizmelidir. Aynalar çoğunlukla böyle olumsuz merdiven ve kapı konumunda çare olarak kullanılırlar. Merdiven sahanlığına yerleştirilen bir ayna, chi enerjisin! çekip içeri geri yansıtacak, böylece onun kapıdan hızla çıkıp gitmesin! önleyecektir. Eğer evde bir de arka kapı varsa, bu arka kapının direkt olarak ön kapıdan görülür olması sakıncalıdır. Bu düzen içinde, chi ön kapıdan girip, evinizde yararlı bir biçimde deveran etmeden, hızla a...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Evin Girişi

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi,  Evin  Girişi

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Evin Girişi Evin içine girdiğinizde, sizi ve konuklarınızı neşeli, geniş ve iyi aydınlatılmış bir yer karşılamalıdır. Karanlık ve dar bir giriş (antre) chi akışım engeller ve son derece sakıncalıdır. Eve girer girmez bir başka duvarla karşılaşmamanız tercih edilir, çünkü bu da chi akışım engelleyebilir ve hayatta nereye dönseniz orada engeller yaratabilir. Bu kusurları da kolayca-düzeltebilirsiniz. Eğer giriş karanlıksa, oraya yumuşak ve sıcak bir ışık koyun. Bu kısıtlı yeri genişletmek için kapının tam karşısındaki duvara bir manzara resmi asın. Bazı feng shui uzmanları, girişi genişletip aydınlatmak için oraya bir ayna asmanızı tavsiye ederler. Bazı uygulamacılar ise, konuklarınızın eve girer girmez beklenmedik bir biçimde kendi görüntüle...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Sokak Kapısı

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Sokak Kapısı

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Sokak Kapısı Sokak kapınız, sadece evinizin içine değil, sizin kişisel yaşamınıza da açılan bir giriştir. O, ziyaretçilere, yaşadığınız yer kadar sizin de hakkınızda ilk izlenimi veren bir şeydir. Bu kapı ve ona giden yol tüm evinizin feng shui'sinde önemli bir etkendir. Sokak kapışım chi için bir giriş supapı olarak düşünün; o sağlıklı chi de çekebilir, olumsuz güçlerin sizi ve ailenizi kuşatmasına izin de verebilir. îdeal olarak, sokak kapışma giden patika hafifçe kavis çizmeli, böylece davetkar bir yol olmalıdır. En kötü durumda, düz bir yol, kapınıza yönelmiş zehirli okların kaynağı olabilir; en iyi durumda ise bu direkt çizgi, ana girişinize en uygun chi akışına yardımcı olmayacaktır. Eğer ön kapınıza uzanan yol düz ise, bu düz çizgiyi y...Devamını Oku »

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Zehirli Oklar

Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Zehirli Oklar

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi Feng Shui, Feng Shui Nedir?, Feng Shui Felsefesi, Zehirli Oklar Feng shui'ye göre, yumuşak bir biçimde kavis çizen kıvrımlar doğanın modelini yansıtırken, düz çizgiler doğaya- aykırı kabul edilirler, çünkü unlar genelde doğal çevreyi değiştirip bozarlar. Bu düz çizgiler sağlığa ve esenliğe zarar verebilecek yüksek-hızlı chi'ye neden olurlar. Binalar ya da diğer yapılar tarafından düz çizgiler boyunca yöneltilen ya da keskin köşeler tarafından şekillendirilen chi, gizli ya da zehirli oklar diye bilinen şeyleri yaratır. Bu oklar sizi ya da evinizi hedef aldıklarında, onların yıkıcı enerjilerinin zararını görebilirsiniz. îşte, evinizin, .sokağınızın, bahçenizin çevresinde dikkat etmeniz gereken bazı zehirli ok kaynakları: • Direkt olarak sokak kapınızın dışında yer alan telefon direkleri ya d...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Yukarı Çık