Evlilik

Başarılı Bir Evlilik İçin Savaşmak

Başarılı Bir Evlilik İçin Savaşmak

Başarılı Bir Evlilik İçin Savaşmak Nihayetinde insanız. Umarız ki, önemsiz kavgalarınız açık bir savaşa dönüşmez! Aklınızda bulunsun, mutlu ve mutsuz çiftler arasındaki fark, ne kadar kavga ettikleri ya da ne sıklıkta kavga ettikleri değil, öfkelerin! ve anlaşmazlıklarım ifade ediş biçimleridir. Gerçekte, evliliğin sağlık durumunu teşhis etmenin en kolay yolu, nasıl kavga edildiğidir. Öyleyse kendi evliliğiniz! kavga ve sürtüşmenin zararlarından korumak için ne yapmalısınız? Tartışmalardan ya da çekişmelerden kaçınmak çözüm mü? Bizce değil... Uyuşmazlıklar kaçınılmazdır. Anahtar ise onları çözmeye çalışmaktır. • Kavga ettiği'n izde aşın eleştiriden, küçümsemeden, savunmadan ya da geri çekilmekten kaçının! • Asla eşinize saldırarak kavga etmeyin... Davranışında özel bir değişiklik isteyin. Seattie'daki Washington Üniversitesi'nde...Devamını Oku »

Sorunlu Bir İlişkiye Nasıl Yardım Edilir Ve Daha İyisi Nasıl Yapılır?

Sorunlu Bir İlişkiye Nasıl Yardım Edilir Ve Daha İyisi Nasıl Yapılır?

Sorunlu Bir İlişkiye Nasıl Yardım Edilir Ve Daha İyisi Nasıl Yapılır? Pratisyen psikologlar gibi, bize de ilişkide sıkıntılar yaşayan insanlar ya da bunun zorluğunu çeken çiftler gelir, Eski ilişkinizin izini sürmek veya hayatınızı sıkıntınızın olmadığı bir ilişkide devam ettirmek ister misiniz? Bu bölümde, yapabileceğiniz dört hareketi sizinle paylaşacağız. Burada, daha çok özelde, evliliklerle ilgileneceğiz, aynı metodlar herhangi bir ilişkide de başarılı bir şekilde kullanılabilir. Devamını Oku »

Başarılı Bir Evliliğin Anahtarı

Başarılı Bir Evliliğin Anahtarı

Başarılı Bir Evliliğin Anahtarı Mutsuz evlilikleri olan insanların ve pek çok boşanmaların altında hep aynı hatalar yatar. Çok sık onay vermemek, sürekli eleştirmek, suçlamak, itham etmek, tehditler savurmak ve birbirlerine durmadan "HAYIR" demek. Bu tür davranışlar sevginin ve dostluğun katilidir. Eleştirinin son haddine varıp da eşiniz tarafından suçlanınca, sonuç kırıcı ve küçük düşürücü olacaktır. Ve eşiniz makul istekleriniz! kabul etmeyi reddettiğinde, yani "otomatik hayır" konumuna geçtiğinde, problemler kaçınılmazdır. Devamını Oku »

1 2
Yukarı Çık