Akıcı Konuşma

Akıcı Konuşma

Akıcı konuşmak rahatlıkla alakalıdır. Rahatlık çok önemlidir yani vücut dilinin rahat olması akıcı konuşmayı da beraberinde getirmektedir. Özellikle topluluk önünde yapılan konuşmalar öncesinde rahatlığı sağlamak biraz daha zor olabiliyor. Çünkü heyecan unsuru işin içine girmektedir. Burada da bazı nefes egzersizlerinden yaralanmak mümkündür. Bu nefes egzersizlerini aslında çok stresli olduğumuz zamanlarda kendi kendimize de uygulamamız mümkündür topluluk önünde konuşma yapmaya gerek olmadan. Nefesimizi günün her anında kullandığımız için günün her anında, iletişim için araç olarak kendimizi kullandığımız için bunu sıklıkla uygulayabiliriz.

Dikkat edildiğinde etkili bir konuşmanın en belirgin özelliği karmaşık olmasından ziyade, çok doğal yani akıcı olmasıdır. Demek ki güzel ve etkili konuşmanın yolu, akıcı konuşmaktan geçer. Diliniz sürçmeden, tıkanmadan, takılmadan, konuşmak bir pratik işidir.

Akıcı Konuşmanın faydaları;

•    Düşüncenin etkileyici bir şekilde ifade edilmesi

•    Özgüvenin artırılması

•    Dilin doğru bir biçimde kullanılması

•    Konuşurken sesin ve nefesin kontrol edilmesi

•    Akıldan geçenlerin istendiği gibi ifade edilmesi

•    Tonlamanın etkin kullanılması

•    İletişimde heyecanın kontrol altına alınması

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
 
Güzel Konuşma eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 
İzmir'deki Güzel Konuşma Ve Diksiyon eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.
 
Antalya'daki Güzel Konuşma Ve Diksiyon eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık