Etkili İletişim

Anne - Babanın En Çok Yaptığı 10 Hata ( Çocuklarınızla Doğru İletişim )

Anne - Babanın En çok Yaptığı 10 Hata ( ÇOCUKLARINIZLA DOĞRU İLETİŞİM )

ÇOCUKLARINIZLA DOĞRU İLETİŞİM Kızım Lindsey'den, 4 yaşındayken yatağını yapmaya başlamasını istemiştim. Yatağını nasıl yapacağını önce ona ben gösterdim ve ertesi sabah bunu bir kez de onun denemesini önerdim. Onun bu girişimini kontrole gittiğimde örtüyü sadece yatağın yarısına örtebildiğini fark ettim. Onun bu gayretini, "ilk deneme için çok iyi canım. Seninle gurur duyuyorum. Yarın yatağın tamamını şu şekilde örtmeyi denemeye ne dersin?" diyerek sözlerimle onu cesaretlendirdim ve ona bu işin uygun tekniğini tekrar gösterdim, Ertesi sabah Lindsey büyük bir şevkle beni odasına götürdü. Onun bu çabasını tekrar övdüm ve gelecek sefere yastığı örtünün üzerine yerleştireceği son bir düzeltme yapmasını önerdim. Üçüncü sabah heyecanla, bana mükemmelce yapılmış bir yatak gösterdi. Elbette onun bu mükemmel çalışmasını övüp bu kadar çabalayıp başardığı için onunla ne kadar gurur duyduğumu belirttim. Artık her sabah ben hatırlatmadan yatağı...Devamını Oku »

Ceo("Tümleşik Pazarlama İletişimi" Ve Marka)

CEO(

"TÜMLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ" ve MARKA Marka mı; isim mi? Arada ne tarz farklar var? Çok büyük fark var! Ne gibi? Bu fark, bir markayı oluşturan teknik ve artistik konuların bileşenini tam manasıyla anlayan, algılayan insanların bilebildikleri, görebildikleri bir farktır; ki bunların çoğu zaman büyük bir kısmı artistik konularda oluşmaktadır, işte bu teknik ve artistik konuların bileşenini oluşturan, "Bütünleşik (Entegre) Pazarlama iletişimi" veya kısaca, sadece "Pazarlama iletişimi" denilen ve "Marka Yönetimi"nin "motor "unu oluşturan, markalaşma çalışmalarında neredeyse lokomotif görevini gören bu kavramın katkı maddelerini kısa bir şekilde inceleyelim; -ÜRÜN/HİZMET; - Görünüm, dizayn, - Teknoloji, - İş akışı, sistem, - Kalite, sağlamlık, güven, sürat, tüketiciye sağladığı yararlar, - Rakiplerinden üstünlük, - AR-GE. - AMBALAJ;Devamını Oku »

Ceo(Pr'Gının(Halkla İlişkiler'İn) İletişim Ekipmanları)

CEO(PR'GININ(HALKLA İLİŞKİLER'İN) İLETİŞİM EKİPMANLARI)

PR'GININ(HALKLA İLİŞKİLER'İN) İLETİŞİM EKİPMANLARI Bir Halkla ilişkiler uzmanı bu çalışmalarını yaparken en çok; * Gazeteler, Dergiler, Radyo, TV, * Basın bültenleri, * Seminer, konferanslar ve bayi toplantıları, * Show'lar, defileler, yemekler, kokteyller, açılış organizasyonları, * Film, slayt, multivizyon gösterileri, * Broşürler, prestij katalogları, yıllık faaliyet raporları, el kitapları, * Afişler, biliboardlar, el ilanları, pankart ve dönkartlar, * İşletme dergisi vs. gibi iletişim araçlarından ve organizasyonlardan faydalanır. -ALINTI- (marka, ceo, marka yönetimi, marka yaratmak, marka ve patent, reklam, reklam ajansı, reklam ajansları, reklam tanıtım, reklam ajanslari, tasarım, pazarlama) redirect open what is the pro...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim(İyi İletişim - İletişimci - İletişim Kurmak)

Kişisel Gelişim(İyi İletişim - İletişimci - İletişim Kurmak)

Türkiye'nin En Büyük Kişisel Gelişim Ve Kişisel Başarı Portalı Kişisel Gelişim, İyi İletişim - İletişimci - İletişim Kurmak Bunu yapabilmek için öncelikle kendimize güvenimizin tam olması gerekir. Kendini seven, saygı duyan özbenliğini kazanmış insanlar, insanlarla daha çabuk diyaloga girebilmekte ve karşısındakileri etkileyebilmektedir. Bir insanla tokalaşırken öyle sevecen olun, öyle derin bakın ki karşınızdaki tavırlarınızdan etkilenip bir buz parçası gibi erisin. Ne derece içten tokalaştığınızın, ne derece insan sevgisi ile dolu olduğunuzun, ne derece kendinize güven duyduğunuzun farkına varsın karşınızdaki insan. ((Kişisel Gelişim, İyi İletişim - İletişimci - İletişim Kurmak)) Herkese karşı sevgi ve sempati duyabilmek, "Yaratılanı sev, yaratandan ötürü..." düsturuyla çok güzel örtüşmektedir. Fakir-zengin. yaşlı-genç, ...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim(İletişimde Kelimelerin Önemi)

Kişisel Gelişim(İletişimde Kelimelerin Önemi)

Her bir insan hücresinde (50 trilyon hücremiz var) yaklaşık 30 bin gen var ve bu genler 3,2 milyar harf ile yazılıyor. İnsan DNA'sının oluştuğu alfabe ise yalnızca 4 harf: A, T, G ve C. ((Kişisel Gelişim, İletişimde Kelimelerin Önemi)) Bu dört harfin yazılışı, insanın saç renginden, kansere yakalanma ihtimaline kadar her şeyi belirliyor. Kısacası, bu dört harfin yazılış şekli, bizi biz yapıyor. Eğer yanınızdaki kişi bizimle ayni cinsten ise, bizim haritamız ile o kişinin haritası arasındaki fark her 1000 harften birinin değişik olmasında yatıyor. Yani yanımızdaki kişinin nezleye yakalanıp, bizim nezleye yakalanmamanızın nedeni o 1000 harften birinin yerinin değişik olması. ((Kişisel Gelişim, İletişimde Kelimelerin Önemi)) İşte kelimelerin, hatta harflerin yerinin stratejik olarak yerleştir...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Yukarı Çık