Yarıyıl, Sömestr tatili için çocuk aktiviteleri

Yarıyıl, Sömestr tatili için çocuk aktiviteleri

31 Ocak-11 Şubat tarihleri arasındaki sömestr tatilinde çocuklarınıza eğlenceli ve eğitici aktiviteler yaşatmaya ne dersiniz? İşte müzikalden sinemaya, atölyeden kayağa en güzel yarıyıl programları.

Sömestr tatiline sayılı günler kaldı.  Çocuklarınıza muhteşem bir yarıyıl tatili sunmak isteyen ebeveynler için aktivite önerilerini şimdiden hazırladı. Şimdiden biletlerinizi almanız, yerlerinizi ayırtmanız ve son dakikaya bırakmamanız için sizlere en keyifli aktiviteleri bir araya getirdi.

31 Ocak-11 Şubat tarihleri arasındaki sömestr tatiliniz için müzikalden sinemaya, atölyeden kayağa; çocuklarınız için hem eğitici hem eğlendirici yarıyıl aktiviteleri!

Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali


Disney sevilen kahramanları, Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali adlı yepyeni bir gösteri ile İspanya'da yapılan Dünya Prömiyerinin ardından ilk kez Türkiye’de! Mickey Mouse ve arkadaşları, bu müzikal gösteride “Küçük Deniz Kızı”, “Aladdin” ve Disney/Pixar’dan “Oyuncak Hikayesi”nin yıldızlarıyla beraber renkli bir eğlence sunacaklar. Tüm aileye yönelik bu gösteride; Mickey, Minnie, Donald, Goofy; Ariel, Sebastian, Ursula; Jasmine, Aladdin, Cin, Woody, Buzz ve Jessie’nin de aralarında bulunduğu 25’den fazla sevilen Disney karakteri rol alacak. Gösteride seyirciler de hem günümüzün sevilen şarkılarını, hem de Disney’in en büyük hitlerinin rock, pop, reggae, hip hop, caz ve country tarzı remix’lerini dinleyecek, hem de muhteşem bir koreografiye dansla eşlik edecek. Festival 26 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde!


Pinokyo Müzikali

Her yarı yıl tatilinde, çocukların hayal dünyasında yeni bir pencere açan BKM, şimdi de günümüz çocuklarını Pinokyo ile tanıştırıyor. Carlo Collodini’nin bir asırdır, nesilden nesile anlatılan kukla çocuğunun hikayesi, 21. yüzyıl çocukları için rengarenk dekor ve kostümlerle, birbirinden hareketli şarkılar eşliğinde sahnelenecek. Ödüllü müzikal, klasik hikayedeki tüm macerayı şarkılar ve danslarla Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa sahnelerine taşıyacak. Detaylar ve mekanların adresleri için burayı tıklayın.

28 - 30 Ocak: Ankara Arena

02 - 06 Şubat: İstanbul Kongre Merkezi

11 - 13 Şubat: İzmir Karşıyaka Spor Salonu

16 - 20 Şubat: Bursa Atatürk Kongre Kültür Merkezi Osmangazi Salonu

Alaaddin On Ice


Binbir gece masallarının en ünlülerinden biri olan Alaaddin, sinema, tiyatro ve televizyon filmi uyarlamalarının ardından ilk kez buz üzerinde! “Alaaddin On Ice”, rengarenk kostümleri ve akıl almaz paten gösterileri ile sizi, muhteşem bir masal diyarına götürecek. Hem çocukların hem büyüklerin, bir arada büyük bir keyifle izleyecekleri buz pateni şovu 27 Ocak - 13 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Park Orman Maslak’da olacak. Bu büyülü gösteriyi kaçırmayın! Detaylar için burayı tıklayın.

Ben 10 Live

Avrupa’da 500 milyondan fazla ürünü satılan BEN 10, özellikle erkek çocuklara hediye edilen bir numaralı ürünlerden biri. Türkiye’de çıkan BEN 10 dergisi, daha ilk sayısında 270 bin adet satarak bugüne kadar görülmemiş bir başarıyı yakaladı. Çocuğunuzun bu fenomeni capcanlı yaşamasına ne dersiniz? O zaman güzel haberi verelim: Cartoon Network’ün en çok seyredilen çizgi karakteri BEN 10, Tamek ve Cheetos ana sponsorluğunda sömestr tatilinde Türk çocuklarıyla buluşuyor. Son teknoloji kullanılarak hazırlanmış gösteride animasyonlar, akrobatlar, robotlar, uçuş sahneleri ve lazer şovları ile BEN 10 Live, 29-30 Ocak tarihlerinde İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda, 3-4 Şubat’ta Ankara Arena’da ve 9-13 Şubat 2011 tarihlerinde de İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Kaçırmayın! Detaylar için tıklayın.

Mutfak Sanatları Akademisi


Profesyonel aşçılık eğitiminin yanında amatör mutfak eğitimi veren ve küçük gurmeler için özel workshop’lar düzenleyen MSA, bu yarıyıl tatilinde de Tatilin Okulu programıyla yine karşımızda! 4’er gün sürecek olan iki farklı program, ilk hafta 5–9, ikinci hafta ise 10–14 yaş aralığındaki tüm çocuklara açık. Eğitimlerde minik gurmeler; dünya mutfaklarından çeşitli yemekler pişirme fırsatı bulacak ve mutfak terminolojisi, mutfakta hijyen, güvenlik, sofra adabı ve ön hazırlık gibi temel konularda işin uzmanlarından uygulamalı ve eğlenceli dersler alacaklar.

Chasing The Dream - Wuhan Akrobasi Topluluğu

1953 yılında kurulan Wuhan Tiyatro Topluluğu, Çin’in en prestijli akrobasi topluluklarından biri. Grup, tüm izleyicileri koltuklarında soluksuz bırakacak, akıllara durgunluk ve heyecan veren yeni gösterileri “Chasing the Dream”de, modern sahne tekniklerini zarif danslar, göz alıcı ışıklar, büyüleyici müzikler ve rengarenk kostümlerle birleştirerek geleneksel Çin kültürünü modern bir görsel şölene çeviriyor. Işık oyunlarıyla güçlendirilmiş şovları ve sirk gösterileri ile “Chasing the Dream” çocuğunuz için farklı bir sömestr etkinliği olabilir.

Sinema: Ayı Yogi

Sömestr tatilinde çocuğunuza sinema keyfi yaşatmak istiyorsanız size müthiş bir önerimiz var: Ayı Yogi! Jellystone Parkının ziyaretçileri azaldığından Belediye Başkanı Brown parkı kapatıp arazisini de satmayı plânlamaktadır. İşin kötüsü Jellystone Parkında yaşayan Ayı Yogi ve yakın dostu Boo Boo ev olarak bildikleri bu parktan atılacaklardır. Yogi hayatının en büyük sorunuyla karşı karşıyadır. Parkı kapanmaktan kurtarmak için Boo Boo ile birlikte Korucu Smith ile güçlerini birleştirmelidirler. Ayı Yogi, 21 Ocak itibariyle üç boyutlu olarak sinemalarda; kaçırmayın!
 
Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte

Ülker Smartt’ın üçüncü yılına giren ve geleneksel hale gelen yarı yıl gösterileri, çocukların dünyasını renklendirmeye devam ediyor. Ülker Smartt; Bugs Bunny, Tweety, Sylvester, Tazmanya Canavarı ve Daffy Duck’ın da katıldığı Barselona Sirki’yle beraber Türk çocuklarını eğlenceye doyuracak. "Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte", 28 Ocak-13 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul’da gösterilerine başlayacak, sonraki günlerde farklı tarihlerde Bursa, İzmir, Ankara, Kayseri, Adana ve Mersin olmak üzere yedi ilde çocuklar ve aileleriyle buluşacak.



Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık