Öğretmenlere Eğitim Koçluğu

Öğretmenlere Eğitim Koçluğu

Değişimi arzulayan, içindeki potansiyeli ortaya çıkarmak isteyen, kendi kendini yönetmeye arzulu ve seçimlerinin sorumluluğunu almaya hazır, cesur, yaratıcı, risk almaya hazır bireyler; Sporcular, sanatçılar, girişimciler, yöneticiler, iş sahipleri; gelişime açık, takım çalışmasına inanan, ortak bir yön çizmeye hazır şirketler Koçla çalışabilir.

Öğrenciyi yakından tanıyabilmek için; öğrencinin içinde bulunduğu sosyo-ekonomik ve kültürel durum, sağlık ve eğitim durumu, ailesi, gelecek hakkındaki düşünceleri, vb. konularda bilgi sahibi olmak gerekir. Kardelen Dershanesi’nde eğitim gören her öğrencinin kendini yakından takip edecek bir eğitim koçu bulunur. Eğitim Koçu öğrencisiyle ilgili her türlü bilgiye hâkimdir. Bu bilgilerini öğrencinin performansını açığa çıkarmak ve verimini arttırmak amacıyla rehber öğretmen, branş öğretmeni ve gerekli görülen durumlarda da veliyle paylaşır.

Eğitim Koçu, veli ve öğrenciyle bireysel görüşmeler yaparak öğrencinin çalışma temposunun nabzını tutar. Sistematik olarak yapılan eğitim koçu – öğrenci ve eğitim koçu - veli görüşmeleri hem öğrenciyi hem de veliyi harekete geçirir. Eğitim Koçu öğrencinin okul ve dershane başarısını takip eder, eksik olduğu konulara dikkati çeker ve öğrenciyi gerekli çalışmaları yapmaya yönlendirir.

Eğitim ve öğrenci koçluğunun uygulandığı öğrencilerde, dolayısıyla eğitim kurumlarında, akademik ve bireysel anlamda başarı yükseldiği gözlenmiştir.

Eğitim ve öğrenci koçluğu sistemi, akademik başarıda, eğitim hedeflerinin yerine getirilmesinde, öğrenci problemlerinin çözümünde çözüm olanakları sunan ve bunu en kısa sürede gerçekleştirilmesi sağlanan bir sistemdir.

Öğrenci koçluğu sistemi öğretmenlerin öğrencileriyle, anne-babaların çocuklarıyla, öğrencilerin ve öğretmenlerin okul yönetimiyle iletişimlerinde pratik ve güçlü bir yol haritası sunar.


Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Eğitim Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

Bursa’daki  Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Bursa Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

İzmir’deki Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki  Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

 Burdur’daki  Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz  0248 233 45 45 5 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Burdur Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık