EFT

Eft Nedir?

EFT Nedir?

EFT tm Dnyada yz binlerce kişinin başarı ile uyguladığı bir ENERJİ PSİKOLOJİSİ TEKNİĞİ dir. Kısaca iğnesiz akupunktur ve duygusal bir egzersiz olarak tanımlayabiliriz. Enerji bedenimizdeki akımlar EFT ile yeniden dzenlenebilir ve bizleri fiziksel rahatsızlıklara kadar gtren enerji akımının blokajları ortadan kalkabilir. Sizi rahatsız eden ve sisteminizi yavaşlatan duygulardan arındıka daha sağlıklı ve mutlu olursunuz, retkenliğiniz artar. Sanıldığının aksine sadece psikolojik rahatsızlıklarda değil, tm fiziksel rahatsızlıklarda bu teknikten yararlanmak mmkn. EFT ile yaşamınızın her alanında oluşan tıkanıklıkları zebilir, ekim yasaları gereği, vereceğiniz doğru mesaj ve olumlamalar ile sadece sağlığınıza değil, bolluk ve berekete de kavuşabilirsiniz. S...Devamını Oku »

:: Eft Nedir ?

:: EFT Nedir ?

EFT (Duygusal zgrlk Teknikleri), ğrenilmesi ve uygulanması olduka kolay ve hızlı sonu veren bir teknik, Akupunktur noktalarına hafif vuruşlarla yaparak uygulanır. EFT (Duygusal zgrlk Teknikleri)bize engel olan, zarar veren negatif dşncelerden, EFT sayesinde temizlenip zararsız hale getirilmektedir. EFT (Duygusal zgrlk Teknikleri) ile bu negatif duyguya odaklanıyoruz ve onu negatif duyguları yzeye ıkarıyoruz. Sonra enerji kanallarında bulunan bazı noktalara parmak ucu ile hafif vuruşlar yaparak o tıkanık enerjinin zlmesini ve aılmasını sağlıyoruz. Gemişte yaşadığımız bir takım acı, fke, korku gibi negatif duygulardan bu gn nmze engel olarak ıkıp sağlığımızı tehdit edebiliyorlar, EFT (Duygusal zg&u...Devamını Oku »

:: Eft (Duygusal Özgürlük Tekniği) Nasıl Çalışır

:: EFT (Duygusal Özgürlük Tekniği) Nasıl çalışır

Vcudumuzdaki rahatsızlıkların sebebi, negatif duyguların vcudumuzdaki enerji sisteminde tıkanıklıklar meydana getirmesidir. Biz her ne kadar hatırlamak istemesekte, unuttuğumuzu sansakta negatif duygular yada inanlar sağlığımızı tehdit etmeye devam edecektir. O duyguların yaşanılması gerekiyor, onları olduğu gibi kabullenmemiz gerek. EFT (Duygusal zgrlk Tekniği) uygulmasında duyguların negatif yanına odaklanarak onların gizlediği yerden ıkmalarını sağlıyoruz. Sonra Belirlenmiş akupunktur noktalarına parmak ularıyla hafif vuruşlarla zlmelerini ve bizi rahat bırakmalarını sağlıyor. ...Devamını Oku »

:: Eft Tedavisi

:: EFT Tedavisi

Yaklaşık 7000 yıllık bir gemişi olan EFT (Duygusal zgrlk Tekniği) kişilerde yz gldrc sonular aldırıyor. EFT tekniği akupunktur tekniğinde kullanılan blgelere parmaklarla minik dokunuşlarla kullanılan bir teknik ancak sadece bundan ibaret değil. Kendi iinde aılımlara sahip bir psikoterapi tekniği... EFT tekniğini başarı ile uygulayan kolay ve etkili sonular veriyor. Hastada bir korku ya da kaygı varsa, geirilmiş bir travma, stresle baş edememe, srekli gemişin gz nne gelmesi ile yaşamı daha da kalitesizleştiren hatıralar varsa ETF tekniği sayesinde bunların yok edebilmesi mmkn olmaktadır. Bu işi insan psikolojisini bilen, klinisyen olan, psikoterapi tecrbesi olan kişilerin psikoterapi sırasında gerekli grdü...Devamını Oku »

:: Eft (Duygusal Özgürlük Teknikleri) Nasıl Yapılır

:: EFT (Duygusal Özgürlük Teknikleri) Nasıl Yapılır

::EFT (Duygusal zgrlk Teknikleri)Nasıl Uygulanır EFT (Duygusal zgrlk Teknikleri), vcudumuzdaki enerji meridyenlerinin tepe noktalarının akupres ile uyarılıp, bu meridyenlerdeki tıkanıklıkların giderilmesi ve aynı anda kişinin terapistinin sylediği olumlamaları tekrar etmesi temelidir. EFT (Duygusal zgrlk Tekniği) Uygulama esnasında kişi bilinlidir ve seans genelde 10-15 dakika srer. EFT'nin başarı oranı, ortalama %90'dır. EFT Uygulama Alanları; * EFT (Duygusal zgrlk Teknikleri), Olumsuz Duygulardan kurtulma...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7
Yukarı Çık