Burçlar

Burçlar(2007 Oğlak (Hediye Seçimi)

Burçlar(2007 OĞLAK (HEDİYE SEÇİMİ)

Yalnız yürüyüşler yaparak, özel hayaller kurarak kişisel gelişimlerini sağlayan oğlak burcu insanları sorumluluk alabilen, sadık, disiplinli, sabırlı, kararlı güvenilir ve çalışkandırlar. Bu ciddi, ağırbaşlı insanlar için ağırlığı olan, kullanışlı, ciddi hediyeler seçmelisiniz. * Markalı giysiler * Kaliteli spor ve trekking malzemeleri * İsveç çakısı, kanyak matarası * Saksı ve canlı bitkiler * Masa çakmağı * Ahşap resim çerçevesi * Pahalı bir şişe şarap * Ortopedik boyun yastığı * Gümüş ya da altın burç kolyeleri -ALINTI- Burçlar(2007 OĞLAK (HEDİYE SEÇİMİ) open My girlfriend cheated on me how to know if wife has cheated dating for married cheat on husband want my wife to cheat how to cheat on husband Devamını Oku »

Burçlar(2007 Yay (Para)

Burçlar(2007 YAY (PARA)

Para kazanmak ve gelirinizi arttırmak için önemli tarihler Gelirinizi çoğaltmak, yeni gelirler eklemek, yeni bir gelir elde etmek istiyorsanız para evinizde doğan Yeniay'ı kaçırmamanız gerekir. 16 Mayıs 2007'de doğan bu yeniay etkisini 15 gün sonrasında da sürdürür. Zam istemek; yeni müşterilerle anlaşmalar yapmak, ek iş bulmak istiyorsanız bu tarihi kaçırmamalısınız. 14 Temmuz (15 gün sonrasına dek) da doğan Yeniay size piyango, prim, ikramiye, telif gibi konular da şans getirecek. Dilerseniz bu özel tarihi, bir çekiliş bileti alarak değerlendirebilirsiniz. 3 Ocak Dolunayı Yengeç burcunda gerçekleşiyor ve ikramiye kazanma şansı getiriyor. Ancak yıl sonunda Yengeç burcunda 2 bir Dolunay daha yaşanacak. Bu 2 kez şansı aynı şekilde yakalayabileceğinizi vurguluyor. Bu kadar mı? Elbette değil! 19 Ocak (15 gün yakınları) gelirinizi arttırmak için önemli bir tarih. Mars da finansal gelirler, mal, mülk alanınızda dolaşacağı için kararlı, cesur ne istediğini bilen ve elde etmeye hazır biri ola...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Yay (Aşk-Sevgi-Mutluluk)

Burçlar(2007 YAY (AŞK-SEVGİ-MUTLULUK)

2007'de Aşkı Bulma, Nişanlanma ve Evlilik İçin Size Özel Tarihler Yeni biriyle tanışmak ve bir ilişki yaşamak istiyorsanız ı7 Nisan ve sonraki 2 hafta boyunca uzun bir süreç size şans getirecek. Bununla birlikte 2007 sizin yılınız. Venüs burcunuzu ziyaret etmese de Jüpiter burcunuzda 1 yıl boyunca kalacak, evlilik için uygun kişiye rastlama şansı bulacaksınız. Yeni tanışmalarda şanslı olduğunuz bir dönem var ki çok olumlu: 16 Mayıs'da Yeni Ay dan hemen sonraki 2 hafta. Sağlam ilişki arayanlar için mükemmel bir dönem. O tarihlerde yeni bir aşka merhaba derseniz 1 Haziran da Yay burcunda gerçekleşen Dolunay la ilişkinizi gözden geçirme şansı bulursunuz. Jüpiter-Plüton ve Ay aynı anda Yay burcunda olacak. Kendinizi güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Bu dönemde evlilik kararı alabilirsiniz. 15’inden önce imza atmaya çalışın zira sonrasında Merkür geri gidiyor olacak. Bu dönemde Venüs de dostunuz Aslan burcunda olacağı için desteklendiğinizi anlayabileceksiniz. 15 Haziran yeni tanışmalar içi...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Yay (Özel Tarihler)

Burçlar(2007 YAY (ÖZEL TARİHLER)

YILBAŞI ÖNERİLERİ-Partner, yakınlar, ikramiyeler haydi eğlenceye! Karşıt burcunuz' İkizlerde yol alan Ay geceye damgasını vuracak. Partneriniz gerilimli de olsa yılbaşında sizinle olmayı tercih edecek. Yalnızsanız unutmayın iş ortağınız da partnerinizdir. Eğlence alanınızın yöneticisi burcunuzda yol alacağı için ve Jüpiter size neşe ve bolluk sağlayacağı için, Mars yanınızda olacağı için kendinize güveniniz her zamanki gibi tam olacak ve inisiyatifi elinizde tutacaksınız. Partneriniz huzursuz olsa bile eğlenceli bir gece geçirmeyi sağlayabileceksiniz. Bu yılbaşının en şanslı burçlarındansınız. Çünkü finansal avantajlar sağlayan aşk gezegeni Venüs para evinizi şenlendiriyor olacak. Kazanma ihtimaliniz çok büyük. Şans oyunlarına katılabilirsiniz. Neşeli ve özgüvenli Güneş, hızlı iletişimci Merkür aynı alanınızda ışık saçıyor olacak sevgili Yay. 'işte okumak istediğim haber buydu' dediğinizi duyar gibiyim. Ama lütfen kazanamazsanız üzülmeyin bütün yıl boyunca defalarca kazanma şansı bulac...Devamını Oku »

Burçlar(2007 Yay)

Burçlar(2007 YAY)

Plüton Uzun yıllardır burcunuzda yol alıyor. Birkaç yıl içinde görünüşünüzde ve kendinizi ifadenizde köklü değişimler sağlayıp gidecek. Hala Plüton'un sarsıcı etkilerinden nasibinizi almadıysanız 2007'de Plüton'un size kazandıracakları kendinizi, görünüşünüzü ve dış dünyayı algılama şeklinizi değiştirmek. Plüton'un hareketlerinden en fazla etkilenen burçsunuz. Ne kadar güçlüsünüz ve güce ne kadar bağımlısınız bu soruyu sormanızı ve cevap aramanızı istiyor gece prensi Plüton. Yaylar iyimser oldukları kadar başkalarına bağımlılıklarıyla da tanınırlar. Başkalarıyla bir arada olma ihtiyacını bu kadar duyumsayan başka bir burç daha yoktur. Plüton kendi kendinize yetebilmenizi ve kendinizle arkadaş olmanızı istiyor. Gerçek güç budur. Hala değişmesi ve tamamen dönüşmesi gereken şeyler varsa- ki bunu bağımlılıklarınızdan anlarsınız- Plüton 2007'de sizinle. Yalnız Mart sonundan 7 Eylül'e kadar işinize pek karışmayacak. Gücünüze de katkısı olmayacak. 31 Mart-7 Eylül arasında Plüton geri. gidiyor...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Yukarı Çık