Bilinçaltı Temizleme Teknikleri

Bilinçaltı Temizleme Teknikleri

Bilinçaltımız sezgilerimiz aracılığıyla bizimle konuşur. Bilinçaltımızdan rehberlik veya yardım istediğimizde, bir dürtü, ilham veya önsezi hissederiz. Bilinçaltımızı programlarsak, rüyalar şeklinde cevaplar da alabiliriz. Sezgisel olarak, bir mesaj olduğunu anlarız.

Birçok insan kendini sık sık aynı senaryonun içinde bulur. Ne yaparlarsa yapsınlar aynı sorunlarla karşılaşırlar. Böyle bir durumda dışsal şartları değiştirmek yerine içimizdeki bilinçaltımızdaki engelleyici inançlarımızı değiştirmek, korkularımızla uyumlanıp, onların varlığını kabul edip, bu korku dinamiğinin ikincil çıkarlarına saygı duyup, kişiye daha fazla fayda sağlayan, olumsuzluk taşımayan, mutluluk, huzur ve sağlık veren sevgi enerjisine dönüştürmek gerekir. Bu şekilde bilinçaltımız yeniden programlanır. Bilinçaltı virüslerimizin farkına varıp olumlama çalışmaları ile temizlemeliyiz.

Bilinçaltı biz insanların, manevi, ruhsal, zihinsel, fizyolojik (bedensel) ve duygusal sağlımızı önemli ölçüde etkileme kapasitesine sahiptir ve bu kapasiteyi sonuna kadar kullanmaktan kaçınmaz. Bilinçaltımıza ektimiz tohumların oluşturduğu program dosyaları ile irademizin düşünceleri desteklenmediği sürece zihinsel ikilemler ve çatışmalar yaşamaya mahkum oluruz. Daha sonra bunlara kader ve şansızlık diye adlandırıp, benzer kısır döngüleri yaşar dururuz. Mutsuzluk ve başarısızlıkların kaynağını dışarıda arayıp dururken, herşeyin zihin haritamızda örülü olduğunu düşünmek, yani sorunun kendimiz olduğunu düşünmek aklımızdan geçmez.  Hedeflerimize gerçekleştirmek bilinçaltımızdaki dosyaları tek tek çıkartıp orada bulunan kalıpları temizleyip yerine yenilerini koymakla mümkün olur.

Bilinçaltı inançlarımız, bilinçli inançlarımızı desteklemedikçe kendimizi sabote etmeye devam ederiz. Buna da kader, talihsizlik ya da şanssızlık deriz. Bilinçaltında ise ne tür inançlar barındırdığımızı bilmiyoruz ve inançlarımızın yüzde 99”u bilinçaltındadır. Bilinç ve bilinçaltımızdaki inançları uyumlu hale getirmek ise mümkündür. Bilinç ile bilinçaltı inançlarımızın birbirini desteklemesini sağlayarak evrensel enerjinin sevgi, bilgelik ve iyileştirici gücünü kendimiz ve başkalarının yararına kullanmamıza olanak tanıyan bir öğreti sistemidir. Ayrıca bu eğitim, davranış ve alışkanlıklarımızı değiştirmede etkili bir yöntemdir.

Bilinçaltı Telkin mp3 lerimiz için  0(232) 422 59 54 yada  0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  BilinçaltıTelkini tıklayabilirsiniz .

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık